Промени живота си с една Нутрибомба на ден!


Промени живота си с една Нутрибомба на ден!

Нутрибулет има силата да открие всички скрити хранителни вещества в храната, която консумираме. Много от най-важните елементи в храната ни, не могат да бъдат извлечени като сок, смес или само чрез дъвчене.

За да стигнем до супер хранителните вещества – фитохимикалите в семената, кожите и стъблата на плодовете, зеленчуците и ядките, с които се храним, те трябва да са напълно раздробени, и когато това стане, ние приемаме много повече хранителни вещества, отколкото обикновено.

Тайната на Нутрибулет

Нутрибулет използва ексклузивна технология на извличане - блендер с 600-ватов мотор с циклонно действие и патентовани остриета за пълно извличане на хранителните вещества. Технологията раздробява и смила стъблата, семената и корите, където се съдържат най-важните хранителни вещества - нещо, което обикновените сокоизстисквачки и блендери не правят.

Когато избираме да се храним здравословно, е важно да знаем как да приготвяме храната си, без да губим нищо от полезните й свойства. Като извличаме и запазваме всички ценни вещества в смляната с блендера храна, ние получаваме не просто храна, а суперхрана, която може да ни бъде от помощ в превенцията срещу болести като рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет и затлъстяване.

Какво губим, когато храната ни не е добре смляна?

В съвременния свят често не отделяме достатъчно време да се храним здравословно и да сдъвкваме храната както трябва - бавно и спокойно. Храносмилателната ни система се натоварва допълнително в опита си да извлече хранителните вещества от лошо сдъвканата храна, бедна на полезни вещества.

С времето стресът намалява силата на храносмилателните ензими, което в добавка към слабите стомашни киселини, заедно с напредващата възраст, прави храносмилателната система неспособна да разгради храните, за да използва жизненоважните вещества в тях.

Когато тялото ни се лишава от тези вещества ден след ден и седмица след седмица, ние ставаме все по-слаби и неустойчиви на обикновени и хронични заболявания.

Консумирането на многообразна храна, богата на полезни вещества, може да добави години към живота ни. Не просто години, а години на здраве и жизнеспособност, без болести. Кой не би искал да живее дълъг, щастлив живот?

Какви са ползите от Нутрибулет за вашето здраве?

Ако водите здравословен начин на живот и зареждате тялото си с витамините, от които се нуждае, можете да забележите следните промени:

Балансирана, вътрешна pH

Красива коса, кожа и нокти

Намален риск от хронични заболявания

По-добро настроение

Повишена енергия

Подобрено храносмилане (намален риск от запек, газове, подувания, разстройство)

По-добър сън

Нисък холестерол

Ниско кръвно налягане

Облекчаване на диабет и предотвратяване условията за пораждането му

Отслабване

По-младежки вид, блестяща и еластична кожа, с по-малко бръчки.

Дори когато се храним здравословно, храносмилателната ни система има трудност да извлече всички витамини, минерали и полезни вещества от храните, които ядем. Най-надеждният метод да осигурим на тялото си правилно хранене е чрез максималното извличане на хранителни вещества. Когато плодовете, зеленчуците, семената и ядките са раздробени, храносмилателната система ги обработва възможно най-лесно.

Нутрибулет изстисква всяка капка от преборващите болести антиоксиданти, ускоряващите възстановяването омега-3 мастни киселини и укрепващите мускулите протеини, от храните, които консумирате всеки ден.

Включването на рецепти, приготвени с Нутрибулет в ежедневното здравословно меню, диета или хранителен режим променя живота ни - защото главните последствия от пълноценното хранене са повече енергия, по-добър сън, по-добро здраве, по-красива кожа и коса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама