Как го прави Дженифър Анистън! Тайната на фигурата й


Как го прави Дженифър Анистън! Тайната на фигурата й
Снимка: Getty Images/Guliver

В Холивуд всички са обсебени от идеята да изглеждат перфектно, заради което стигат до крайности. Но Дженифър Анистън е на мнение, че ключът да имаш стройна фигура и да бъдеш здрава не е някаква модерна диета. 45-годишната актриса просто трябва да намира време за пет хранения на ден. А също така за пет пет-минутни тренировки и бягане, разкри нейната лична треньорка Кати Келер.

“Не съм привърженик на броенето на калории. Джен яде минимум по три пъти на ден или в най-добрия случай пет малки, но питателни ястия“, сподели Кати пред сп. Look.

"Съветвам всеки да пазарува цялата си храна за седмицата наведнъж, така че да не се изкушава да си взима готова храна.“

"Джен никога не би изяла цяла кутия със сладки, но би си взела една, ако наистина й се прияде. Тя прави всичко умерено. Например би изпила чаша червено вино с приятел и наистина би му се насладила, отколкото две бутилки, след което в продължение на дни да се чувства ужасно“, допълни Келер.

Актрисата, която е висока 162 см и тежи около 50 кг, обикновено яде бъркани яйца с чили за закуска + чаша топла вода с лимон на гладно, бяла риба за обяд и мексиканско тако с пиле на грил. През деня тя си хапва няколко парчета висококачествен черен шоколад, годжи бери и чиа семена.

"Джен знае, че младежкото излъчване идва от един цялостен подход към живота. Трябва да се грижите едновременно за ума, тялото и душата си. Ако сте стресирани, ще изглеждате уморени. Ако направите усилие да бъдете щастливи, това ще се покаже на лицето ви, ще изглеждате пълни с енергия“, допълни Кати.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама