Бихте ли носили: умния Apple Watch


Бихте ли носили: умния Apple Watch

Вчера вечерта изпълнителният директор на Apple Тим Кук пoказа iPhone 6 и неговата по-голяма версия iPhone 6 Plus (повече четете тук).

На събитието беше представен и друг нов продукт - Apple Watch, модерен "умен" часовник.

Той използва същите приложения, както вашия iPhone, и може да се свързва с други устройства чрез Bluetooth.

Apple Watch измерва здравословните ви показатели, като чрез него дори може да изпратите пулса си на приятел. Може да му задавате гласови команди, а също и да проверявате пощата си.

Дисплеят представлява гъвкав Retina панел, който е покрит от сапфир - вторият по твърдост материал след диаманта, което го прави издръжлив на надраскване.

Apple Watch ще има три версии - Apple Watch, Apple Watch Sport и Apple Watch Edition, които ще се предлагат с различни сменяеми каишки.

"Този часовник е много повече от лична технология, той е въпрос на стил и вкус", каза по време на представянето Тим Кук.

Сигурни сме, че много звезди бързо ще се сдобият с умния часовник на Apple. На представянето присъстваше и певицата Гуен Стефани, която със сигурност ще е една от първите, но ще трябва да почака, тъй като часовникът ще започне да се продава в началото на 2015 година, като цената ще започва от 349 долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама