Хит за лято 2024: Мъжки боксерки (СНИМКИ)


Хит за лято 2024: Мъжки боксерки (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

По всичко личи, че боксерките са абсолютен хит за лято 2024… и не, не говорим за парчетата плат, които мъжът ви има в чекмеджето си. След няколко години на едва видими къси панталонки, обличани от знаменитости, от Аня Тейлър-Джой и Джанел Моне до Деми Мур и Келси Балерини, панталонките, вдъхновени от боксьорски шорти, изглеждат странно консервативни.

Вижте още: Градина на времето: Модните отличници на Мет Гала 2024 (СНИМКИ)

Момичетата от поколението Z като Джесика Лък и Ребека Оксана смятат лесните, прохладни и удобни памучни долнища за основен елемент на лятото в социалните медии! Ще се изненадате колко добре се чувствате в дреха, която лесно може да се сбърка с мъжко бельо.

Повече за тенденцията

Боксерките далеч не са ново откритие. Популярността им датира от рекламата на Levi’s от 80-те години, която в крайна сметка увеличила продажбите на новия по това време стил, придавайки на спокойното бельо конкурентно, по-готино предимство пред слиповете.

И ако има нещо, което можем да научим от вечно проницателната Кари Брадшоу, то е, че дрехите на гаджето ви, могат да се превърнат в незабравима визия. Без съмнение тази тенденция заживява свой собствен живот чрез TikTok, Instagram и много от ревютата за 2024 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама