3 нетипични тенденции при банските, в които ще се влюбите


3 нетипични тенденции при банските, в които ще се влюбите
Снимка: Astratex.bg

Ах, лятото... всички си мечтаем то да дойде по-скоро. Чакаме го с нетърпение, а вече мислим и за нови бански костюми, надявайки се, че така ще бъдем с една стъпка по-близо до топлите слънчеви лъчи. Тъй като настроението ни е вече лятно, решихме да ви покажем 3 нестандартни тенденции при банските, в които ще се влюбите.

Бански със съблазнителни прорези

Въпреки широкото разнообразние от модели на пазара, тази година забелязваме още повече изобилие от бански костюми със секси прорези. Ще видите този тренд не само при целите бански. Асиметрични прорези, вертикални прорези, малки, големи... те ще предоставят стилна, закачлива и провокативна визия на притежателките си. Много от моделите са украсени и с различни метални халки и мъниста, които правят тазгодишните дизайни още по-зашеметяващи.

Бански със страп ленти

Толкова обичаме секси страп лентите. Те са видими най-често при бельото, но от известно време насам, страп лентите застигат и дамските бански. Те перфектно подчертават фигурата, където и да бъдат поставени, като придават женственост на моделите и увереност на дамите. Ще откриете долнища с добавени страп ленти около талията, както и горнища със страп ленти по раменете, гърба и около чашките. На пазара има и разкошни цели бански със страп ленти в зоната на деколтето. Опитайте цял бански с ленти по средата, закопчаващ се на врата. Ще видите, че той веднага ще ви втали и издължи визуално.

Бохо стил с пайети

Няма жена, която да не иска да види себе си в ролята на бохо богиня. Някои от банските на 2023-та, ни предоставят точно тази възможност. Те са в перфектните бохо цветове, но тази година са украсени с пайети и връзки, които носят настроение, кокетност и блясък. Също така, моделите с пайети и мъниста перфектно подчертават загорялата кожа.

Ако и вие жадувате за небрежна плажна визия, просто потърсете бански в летни цветове, бежово, бяло и златисто. Добавете изискана капела, деликатни златни бижута с различна дължина и ефирна плажна рокля или пола. Вашата бохо визия е завършена.

Всички показани модели ще откриете в онлайн магазина на Astratex.bg.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички