Боровинково мляко: Хитовият маникюр за лято 2023 (СНИМКИ)


Боровинково мляко: Хитовият маникюр за лято 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Забравете за модния подиум, тази година най-добрата лятна тенденция при маникюра идва направо от щанда за плодове и зеленчуци. Това, което наричаме „млечни боровинкови нокти“, вече се среща върху любимите ни знаменитости, сякаш е имало някаква тайна конференция на известни красавици, за която никой не е знаел. Марките следват примера с лансиране на бебешко синьо-лилаво и ние се обзалагаме, че цветът ще бъде най-голямата тенденция при маникюра това лято.

U-образна прическа: Абсолютен тренд на лято 2023 (ВИДЕО)

Подобно на тенденциите за "ягодови" и "шоколадови" млечни нокти, ноктите с боровинково мляко имат същата кремообразна основа, но в забавен син оттенък. Това не е ментовият нюанс, който царуваше в началото на 2010-те, а по-скоро небесно синьо със сива основа.

Тенденцията в нюансираното на плодово мляко произтича от южнокорейските тенденции, тъй като ягодовото мляко, банановото мляко и боровинковото мляко всъщност са наистина популярни напитки там. За разлика от обикновеното пастелно синьо, което може да изглежда плоско, тенденцията за боровинково мляко има по-кремообразен вид.

Кремавите, млечни нюанси винаги са забавни за топло време. Нюансът „боровинково мляко“ работи добре, особено през лятото, когато кожата ни е естествено по-тъмна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама