Пролетно настроение: Цветна очна линия


Пролетно настроение: Цветна очна линия

Черната очна линия си е класика, тъй като перфектно подчертава погледа. Но ние ви предлагаме да опитате нещо различно – заложете на ярък цвят върху клепачите. Тази визия е много свежа и подходяща за пролетно-летния сезон. Разбира се, има няколко тънкости, които трябва да знаете предварително.

1. Не избирайте просто любимия си цвят

Подобно на дрехите и червилото, любимият ви цвят не винаги е най-добрата опция за вашите очи. За да постигнете перфектна визия, трябва да изберете нюанс, който подчертава (не съвпада) вашия цвят на очите. Помнете, че противоположностите се привличат: кафявите очи изглеждат най-добре с по-богати, по-наситени цветове като лилаво, лавандула, розово, тюркоазено, синьо, злато и мед; сините очи са невероятни с бронз, оранжево или ръждиво; зелените очи пък изглеждат прекрасни с лилаво, злато или тъмен тюркоаз, а лешниковите очи наистина се открояват в зелено или лилаво.

2. Изберете вашата формула

Текстурата има значение. Голямо. Моливите са за максимум контрол, перфектен избор за тези дами, които се чувстват по-несигурни в ръцете. Традиционната течна очна линия с четка е за наситена и дебела линия, но се изисква по-стабилна ръка. Тези тип писец съхнат по-бързо и се нанасят по-лесно, но са по-малко наситени.

3. Цветната очна линия като акцент

Цветната очна линия е като малката червена рокля – трябва да бъде видяна, а не засенчена. И със сигурност да не бъде смятана като "част" от целия аутфит. Често се получава прекалено натруфено, тъй като се съчетава с много ярки устни, сенки за очи и сложна прическа. За да предотвратите това, придържайте се към небрежни къдрици, висока опашка и естествен грим. Ако искате да си сложите и сенки за очи, те трябва да са неутрални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама