Кайли Миноуг и приятелят й в нов клип


Кайли Миноуг и приятелят й в нов клип

Кайли Миноуг пусна видео към втория сингъл от коледния си албум - "Every Day’s Like Christmas". В клипа се появява и приятелят на чаровната певица – британският актьор Джошуа Саси (участващ в сериала на ABC  "Galavant”), и двойката не може да изглежда по-страхотна заедно! Виждайки толкова щастлива Кайли, това зарежда и нас с позитивизъм и празнично настроение, а по Коледа всички трябва да се чувстват така!

"Every Day’s Like Christmas", продуцирано от вокалиста на Coldplay – Крис Мартин, е част от албума "Kylie Christmas", който излезе на 13 ноември. Триото Stock Aitken Waterman, което отговаря за издаването на първите й албуми, се събира отново, за да добави типичното си звучене в ремикс, напомнящ звученето на музиката от осемдесетте години на миналия век.

“Kylie Christmas” се състои от 13 песни и включва няколко дуета и компилация от оригинални и класически парчета. Кайли се обръща към сестра си Дани Миноуг и двете създават песента "100 degrees", която обещава да се превърне в коледна класика. Jamie Corden обединява сили с красавицата за песента "Only You", с Иги Поп създават празничната “Christmas Wrapping”, а Франк Синатра посмъртно се включва във всеизвестната "Santa Claus Is Coming To Town".

"Kylie Christmas" ще излезе на 13 ноември.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама