Женски бой: Жената на Здравко от „Big Brother” и любовницата му в люта битка


Женски бой: Жената на Здравко от „Big Brother” и любовницата му в люта битка
Снимка: Здравко Василев

Победителят от първия сезон на "Big Brother" Здравко винаги е бил известен като доста „палав“. Съпругата му Христина, която също стана позната на зрителите покрай влизането в къщата си бременна, явно не се е примирила с бохемския дух на любовчията Здравко.

Вижте още: Снежана Макавеева претърпя операция заради контузия от Survivor

Лъганата съпруга е спретнала ожесточена засада на любовницата на мъжа си в Приморско, ставайки тема номер 1 в морския курорт, пишат от Hotnews. Според изданието и двете дами вече са дали показания. Морският гларус обаче отрича твърденията за подобна случка.

Злите езици твърдят, че за инцидента се оплакала самата потърпевша – Божена, която по призход е от Словакия, но от 3 години живее в малкото градче, тъй като има туристически бизнес. Ето какво е написала тя в социалната мрежа:

"Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревност. Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живота, обиди от всякакъв род, но изпитах огромен страх за живота си в един момент. Когато чуеш: "Божена можеш ли да плуваш?" и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите и иска да те хвърли едва ли не в морето...Няма да навлизам в детайли повече и няма да издавам имена. Това е единствен коментар, който ще каза за случката". 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама