Scorpions празнуват 50-ия си юбилей и в София


 Scorpions празнуват 50-ия си юбилей и в София

София е една от спирките в турнето на Scorpions, с което легендарната немска група празнува своя 50-годишен юбилей.

Scorpions ще забият в зала "Арена Армеец” от 20.00 часа в неделя на 17 юли, а организатор на рок шоуто е София Мюзик Ентърпрайсис.

Списание Roling Stone определя Scorpions като "героите на хевиметъла", a MTV ги нарича "посланици на рока". Немската банда отбеляза своя половин вековен юбилей със супер успешно световно турне, което ще премине и през България. Това лято ще може да се насладим на Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс, Джеймс Котак и Павел Мончивода и да си припомним незабравими хитове като "Still Loving You”, "Rock You Like a Hurricane", "Big City Nights” и "Wind of Change”.

50 години са изминали, откакто младежите Клаус Майне, Рудолф Шенкер и Матиас Ябс са бродили из улиците на Хановер и са обменяли идеи за записи на свои парчета. За тези десетилетия тогавашните млади музиканти успяват да се превърнат в най-успешната германска рок група на всички времена! Днес Scorpions са по-енергични от всякога и всеки техен концерт се превръща в истинско събитие. "Забележително е колко добре се справихме и как оцеляхме през всичките тези години, докато рок музиката сякаш излизаше от мода“, споделя с усмивка Рудолф Шенкер.

Scorpions са продали над 100 милиона албума и са изнесли над 5000 концерти в повече от 80 страни. 

Освен със серия концерти, Scorpions отбелязват 50-годишния си юбилей и с нов албум, 19 поред за групата – "Return To Forever"

Билетите за концерта на Scorpions ще бъдат на много достъпни цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн. Продажбата на билети стартира на 3 февруари (сряда) 2016 г. от 10:00 ч. Първите 200 билета от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10% отстъпка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама