Съветите на един баща към дъщеря му


Съветите на един баща към дъщеря му
Снимка: iStock/Guliver

Всеки баща иска малкото му момиченце да бъде щастливо и един ден да срещне мъжа на живота си, който да се грижи за нея. Със сигурност и вашият татко иска същите неща. Ето и какво ни съветва той.

1. Съпругът трябва да може да те разсмива

Срещай се с мъж, който те прави щастлива, но се омъжи за него, само ако може да те разсмее така че да те заболи коремът от смях. Животът не е лесен, затова бъди с човек, който ще може да те накара отново да се усмихнеш, когато ти е най-трудно.

2. Има белези по ръцете

Увери се, че има белези по дланите си, това е добър знак, че знае какво е физически труд и няма да се изплаши, ако му се наложи да прави нещо, което не обича толкова много. 

3. Преди да кажеш "Да", ядосай го. Виж го уплашен или болен. Стресът променя човека. 

Разбери дали пие или не. Научи към какво е пристрастен и дали те поставя пред неговите зависимости. Не можеш да промениш хората. Ако сега не харесваш в какво се превръща след няколко чашки, със сигурност нещата ще станат още по-зле след 8 години.

3. Вярвай на инстинктите си

Ако в даден момент те накара да се чувстваш несигурна, не прави компромиси, просто си тръгни. По-добре да бъдеш в безопасност, отколкото да съжаляваш след това.

4. Ако поставя парите пред теб, със сигурност не е за теб

Едно нещо е да не може да си позволи това, което искаш, но друго, ако има парите и не иска да ги похарчи за теб. Любовта и парите са врагове. 62% от разводите се случват заради финансови причини. Бъди сигурна, че за него е мног по-важно да те задържи, отколкото парите в сметката му.

5. Как се отнася с животни е добър знак как ще се държи с децата

Ако го видиш да посяга на куче или на друго животинче, опаковай си нещата и си тръгни. Животните могат да те ядосат много по-малко от децата, така че си представи какво може да се случи в бъдеще. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама