Зодиите с нова ЛЮБОВ през август


Зодиите с нова ЛЮБОВ през август
Снимка: iStock

Август месец носи много изненади и промени. Някои зодии ще намерят нова любов и ще бъдат истински щастливи. Вижте кои са те:

Лъв

Отдавна не се чувствате добре с човека до вас, сякаш всички чувства са се изпарили. Е, време е да направите смела крачка и промяна. Не бива да ви е страх от това, защото нещо много хубаво ви чака. Ще откриете новата си любов и то чрез работна среща. Ще прехвърчат искри на секундата и ще бъдете сигурни, че това е човекът, с който може да преживеете наистина хубави моменти. Действайте смело!

Скорпион

Вие все още сте сами и чакате голямата любов. Може би прекалено много сте обсебени от мисълта, че трябва да намерите точния човек. Всъщност трябва да се поспрете, защото точният човек ще ви намери сам. И това ще стане през август. Всичко хубаво се случва в края на лятото, за това и му се насладете подобаващо, очаквайки новите трепети в края му. Ще срещнете истинската любов и най-накрая ще сте щастливи.

Телец

Края на лятото ви носи много хубави емоции. Специален човек ще ви покаже колко много означавате за него и ще се почувствате значими. Най-интересното е, че този човек ви е познат и дори сте прекарали много време заедно. Винаги сте имали симпатии към него, но само като физическо привличане. Август месец ще излезете на романтична среща и приказката ще започне...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама