Зодиите, които могат да четат мислите на други хора


Зодиите, които могат да четат мислите на други хора
Снимка: iStock/Guliver

Телепатията е явление, което трудно може да разберем или почувстваме. В края на краищата, за нас е трудно да повярваме на това, което не виждаме с очите си. Но може би всеки от нас е имал моменти в живота си, когато е предчувствал нещо, което след това се е случило. Някои зодии, обаче, не само са имали такива моменти, а те притежават много добро шесто чувство и дори могат да четат мислите на другите. Вижте кои са те:

Риби

Богатият вътрешен свят на този знак граничи с реалността. Те отдават голямо значение на сънищата си, също така обичат да мечтаят и фантазират. Разбира се, всичко това се отразява в ежедневния им живот.

Рибите често мълчат, слушат и приемат човешките емоции. Те изпитват всички тези неща, които стават с хората, все едно им се случват на тях самите. Само с един поглед могат да разберат какво ви тежи и от какво имате нужда. Именно затова Рибите са прекрасен приятел, защото знаят какво точно не е наред и веднага са готови да помогнат, изпращайки енергията си.

Скорпион

Мислите и реалността вървят ръка за ръка в живота на Скорпионите. Дори и да отричат по всякакъв начин, те много често успяват да разберат какво ще се случи.

Скорпионите може да обяснят невероятните случки в живота си с обикновени съвпадения. Но те не могат да избягат от мистичната си същност. Много добре изучават хората, вслушват се в чувствата си и често астралните им тела дават необходимата информация. Можем да го наречем първо впечатление. Много рядко Скорпионите могат да се заблудят. Те ще разберат бързо дали някой ги харесва, или не. Така може да се предпазят от хората, които им мислят лошото.  

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ЧЕСТО СЕ ПРЕСТРУВАТ НА НЯКОЙ ДРУГ

Стрелец

Дарът им да четат мислите на другите не винаги се проявява. Но във важни моменти от живота шестото им чувство няма да ги излъже.

Този зодиакален знак намира сила и вдъхновение в природата. Колкото по-дълго остава на открито, толкова повече енергия има. За Стрелците е недопустимо да останат дълго време в затворено пространство. И след като са били сред природата, от тях идва необичайно силен енергиен поток. Той може усети мислите и чувствата на другите. Също така има способността да предава от своята енергия на другите. Ако хареса даден човек, ще го зареди положително, но ако някой го нарани или обиди, ще му предаде само негативна енергия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама