Всичко, което трябва да знаете за зодия Стрелец


Всичко, което трябва да знаете за зодия Стрелец
Снимка: iStock

Стрелците трябва да действат винаги според разума си. Чувството за справедливост ги вдъхновява.

Родените под този знак се чувстват най-пълноценно, когато са погълнати от работата си и са обзети от творческо вдъхновение. Изключително идейни са. Не допускат външно вмешателство и реагират остро и на най-малката забележка по техен адрес.

Стрелците са честни, откровени и смели. Изглеждат интровертни, но не са скъперници и егоисти. Тези хора отрано са се научили да ценят стойността на парите.

Стрелците почти без изключение срещат разочарование и неуспех, когато разчитат на чужди съвети. Притежават забележителната способност да се съсредоточават.

Обичат да спортуват и да се грижат за външния си вид. Доста са тънкообидни и не приемат дори забележките, поднесени на шега. Стрелците често са нетърпеливи и следва да се научат на толерантност, учтивост, както и на това да уважават чувствата на другите.

Представителите на тази зодия вярват, че бъдещето е много по-светло от всяко минало и за разлика от Раците гледат винаги напред. Гневят се лесно и знаят как да обидят този, който е предизвикал раздразнението им. Отмъстителни са и злопаметни.

Ако Стрелците не се чувстват притиснати, те могат да покажат благата страна от характера си. Склонни са да се отдадат на философски съждения, но не всички представители на този знак са философи. Повечето обаче имат вродена любов към природата.

В приятелския си кръг Стрелците допускат хора, които са им интелектуално и духовно близки. Ако сте спечелили доверието им, бъдете спокойни, но останалите трябва да внимават, за да не ги разочароват.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама