Вселената има много специално послание за 4 зодии на 15 октомври 2024


Вселената има много специално послание за 4 зодии на 15 октомври 2024
Снимка: iStock

Във вторник, 15 октомври 2024 г., Вселената ще достигне до четири зодиакални знака с много конкретно послание за всеки. Това, което ще видим е, че не само сме отворени да чуем това съобщение, но то също така отговаря на някои от по-големите въпроси, които сме поставили там.

Астрологията във вторник ни представя тригон на Венера и Нептун, известен със способността си да преформулира и променя начина, по който мислим. Това може да се окаже ден, който ни показва, че трябва да проявим малко повече любяща доброта. Венера в тригон с Нептун е нежен транзит, така че съобщенията, които получаваме, ще бъдат също толкова нежни.

1. Телец

Когато получите вашето много специално послание във вторник, ще го разпознаете като нещо, което само Вселената може да е измислила за вас. Каквото и да се случи във вторник, е нещо, което моментално осъзнавате, че трябва да бъде.

Може би това е просто въпрос на това да сте на правилното място в точното време, но вие ще получите добри новини по време на тригон на Венера и Нептун, което автоматично ви поставя на по-добър курс на действие. Ако объркването е било част от живота ви наскоро, считайте този ден за този, който изчиства всичко за вас.

Това, което може да ви накара да се смеете, когато разберете какво се случва, е колко специфична е вселената. Съобщението, което ще получите, е толкова специално направено за вас, че би било невъзможно за друг човек да го разбере. Всичко това ви подхожда добре и ви вдъхновява за бъдещето.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 14 - 20 октомври 2024

2. Лъв

Изглежда този ден е бил предназначен за вас по всички правилни начини. 15 октомври ви носи избор и ще бъде много очевидно за вас кои опции са най-добри за вас. Това е мястото, където Вселената се намесва и ви показва нещо, което трябва да знаете, преди да продължите напред.

Венера в тригон Нептун ви осигурява перспектива; като сте безпристрастни, ще бъдете по-отворени да видите истината. Тази истина ще ви се представя по любящ и нежен начин през целия ден. Всичко това в крайна сметка ще ви вдъхнови; Венера в тригон Нептун разкрива креативността във вас.

Това, което може да стане очевидно, е идеята, че сега сте по-отворени да виждате нещата от различна гледна точка, отколкото сте били само преди няколко дни. Вселената ви призовава да останете отворени, знаейки, че това е най-добрият начин да подобрите себе си и да намерите радост в живота.

3. Дева

Честно казано, ако искате да разберете съобщенията, изпратени до вас от Вселената, по-добре е те да бъдат конкретни, тъй като не сте сигурни, че ще ги разберете, ако не са ориентирани към вас. И с Венера в тригон Нептун, който прави превода, специфичността е името на играта.

Имате нещо наум и се нуждаете от отговори точно сега. Вселената няма да ви разочарова, тъй като приема вашето запитване и иска да разреши мистерията вместо вас и с вас.

Ще видите, че по време на тригон на Венера и Нептун ще получите отговор на отдавнашен въпрос и веднага щом разберете, че това е истината, вашият отговор е тук. Сега можете да продължите напред, чувствайки се оптимистично и радостно.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 14 - 20 октомври 2024

4. Везни

Тъй като това е сезонът на вашия рожден ден, Везни, може вече да сте в доста добро настроение и с тригон на Венера и Нептун ще можете да вземете това настроение и да го повдигнете чрез силата на позитивното мислене.

Тъй като имате този силно зареден, супер позитивен транзит, Венера тригон Нептун, който ви помага да разберете живота си малко по-добре, вие също така ще видите, че вие ​​и Вселената... сте едни и същи. Намеците и уликите, които улавяте, идват от източника във вас. Това е голямо знание и изгражда самочувствие.

Идеята, че не се заблуждавате, ви прави щастливи и това е така, защото големите чувства, които изпитвате, се основават на истини и голяма част от това работи, за да отмени вграденото ви чувство на съмнение в себе си. Стига с това, Везни. Тригонът на Венера и Нептун ви показва, че можете да се чувствате добре кой сте, по всяко време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама