Внимавайте: Ето как лъжат различните зодии


Внимавайте: Ето как лъжат различните зодии
Снимка: iStock

Научете как да разберете, че някой ви лъже според зодията му. 

Овен

Овенът е един от най-брутално честните знаци на зодиака. Те са искрени до грешка и рядко лъжат, дори за да пощадят нечии чувства. Ако Овен ви излъже, ще бъде забележимо неловко. Може да се усмихнат няколко пъти или дори да избухнат в смях, докато се опитват да ви измамят. Най-вероятно в крайна сметка ще ви кажат истината, може би дори директно след като са ви излъгали. Те не обичат да държат нещата скрити и предпочитат да държат всичко наяве – доброто, лошото и грозното.

Телец

Като знак, представен от бика, Телецът е невероятно упорит. Когато искат да излъжат, Телците се придържат твърдо към историята си и имат каменно лице. Те няма да мръднат от приказката, която са измислили, колкото и да ги натискате за подробности или да се опитвате да ги объркате. Те обаче няма да украсят твърде много изявлението си, предпочитайки да поддържат нещата прости. Когато поискате от Телеца по-конкретна информация и той не може да ви даде нищо или му отнема много време, за да измисли нещо, това означава, че лъже.

Близнаци

Близнаците са едни от най-добрите лъжци в целия зодиак. Те имат многостранни личности в най-добрия случай и могат да бъдат двулични в най-лошия. Някои Близнаци лъжат често и без усилие и страшното е, че са толкова убедителни, че дори започват да вярват на собствените си истории. Проблемът обаче е, че стават прекалено самоуверени и започват да си противоречат. Тяхната честна страна изскача и саботира нечестното им аз. Когато историите на Близнаци не се допълват или се оспорват, това е ясна индикация, че не казват истината.

Рак

Ракът се ръководи от Луната, небесното тяло, което пази част от себе си скрита почти през цялото време. Това означава, че Раците са много потайни и техният предпочитан метод за лъжа е чрез пропуск. Вместо да ви кажат директна лъжа, те ще пропуснат критични подробности или ще избегнат темата. Можете да разберете, че Ракът крие нещо, когато промени темата и умишлено избягва определени дискусии.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии това лято

Лъв

Лъвовете обикновено са много честни, но едно нещо, за което често лъжат, е да поемат отговорност. Те лъжат, за да прехвърлят вината, защото не могат да понасят мисълта, че други хора са разочаровани от тях и не искат да се гледа на тях като на нещо по-малко от приказно безупречно. Когато Лъвът започне да сочи с пръст нещо, което лесно може да е негова вина, той най-вероятно е нечестен.

Дева

Девите обикновено са честни до грешка, така че лъжата не им идва естествено. Освен това са много педантични и задълбочени, така че когато лъжат, те предлагат твърде много подробности. Ще добавят информация, която не е от решаващо значение за историята, като се занимават повече от обикновено с малките неща. Ако вашата Дева внезапно започне да разказва креативни и цветни истории, това може да означава, че не казва истината.

Везни

Везните са естествени любители на хората, така че е най-вероятно да лъжат в опит да накарат другите да се чувстват добре или да избегнат неприятности. Те не обичат да бъдат нечестни и се страхуват от конфронтацията да бъдат хванати в лъжа. Дори и да е малка бяла лъжа, за да не нарани чувствата ви, ще бъдат достатъчно дипломатични, за да бъдат ласкателствата им искрени. Но когато Везни ви лъжат, ще изглеждат необичайно неудобни и нервни. Избягването на зрителен контакт, игра с косата им или дъвчене/скриване на устните им са често срещани знаци. Ако се държат така, сякаш внезапно искат да бъдат навсякъде, но не и да говорят с вас, това вероятно означава, че крият нещо.

Вижте още: 3 зодии, които се интересуват твърде много от това, което другите мислят за тях

Скорпион

Ето нещо за Скорпионите – никога няма да научите тайните им, освен ако те не искат (което в повечето случаи е малко вероятно). Скорпионите са непроницаеми и освен ако не ви признаят лъжите си по-късно (което ще направят само ако им служи, с цел отмъщение или ако сте един от малкото късметлии в света, които те уважават и обичат най-много), вие няма да разбере истината. Винаги трябва да сте нащрек за фактите на ситуацията, ако очаквате да хванете Скорпион в лъжа.

Стрелец

Повечето Стрелци не си правят труда да лъжат. Тези щастливи хора са отворени книги и предпочитат да живеят в честност. Но ако по някаква причина Стрелец излъже, той ще се чувства неудобно и ще се опита да го направи хумористично. Ще се смее много и ще разкаже глупава история, за да ви разсее. Трудното е, че това не е твърде различно от обичайния стил на общуване на Стрелеца. Но когато звучи така, сякаш нещо не е наред и вашият Стрелец сякаш се опитва да разбере или да се убеди в историята си, той е нечестен.

Козирог

Козирози обикновено не обичат да лъжат, защото това е ненужно усложнение в живота им. Те правят всичко възможно да бъдат честни през повечето време, но е най-вероятно да лъжат в името на амбицията си – ще кажат нещо невярно, ако това им помага да напреднат. И когато лъжат, се придържат към най-основните неща и не излагат историята си. Те ще ви заградят, правейки невъзможно по-нататъшното разглеждане на темата. Когато Козирог изкаже много проста гледна точка или разкаже кратка история и откаже да се задълбочи в нея, това означава, че крие нещо.

Водолей

Ще разберете, че един Водолей ви лъже, когато това, което излиза от устата му, наистина има смисъл поне веднъж. Въпреки че са много логични, Водолеите имат донякъде странни комуникационни умения. Сякаш понякога говорят на свой собствен таен език. Така че, когато един Водолей започне да влага твърде много смисъл, това означава, че това е история, която е репетирал и е решил, че ще се възприеме добре. Ако изглежда нехарактерно или парчетата на пъзела си пасват прекалено идеално, вашият Водолей е нечестен.

Риби

Хората Риби са много мили и чувствителни, така че е най-вероятно да лъжат, за да не наранят чувствата ви. Въпреки че типичните Риби не използват това умение много често, те могат да бъдат отлични лъжци, когато искат. Рибите се управляват от Нептун, планетата на илюзиите, объркването и неяснотата, точно по какъв начин тази зодия ще ви подведе. Те дават неясни отговори, плетат измислени истории и ви правят толкова объркани, че се отказвате да научите истината. И вероятно е за ваше добро - в по-голямата си част няма да искате да знаете какво крие една Риба от вас. Но в редките случаи, когато Рибите лъжат за собствена изгода, резултатите могат да бъдат опустошителни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама