Това са зодиите с ледени сърца, пазете се от тях


Това са зодиите с ледени сърца, пазете се от тях
Снимка: iStock

Зодиите с топли сърца обикновено имат проблеми с излизането от нездравословни ситуации, защото искат да дадат втори шанс и да простят. Но това невинаги е правилният ход. Зодиите, които имат "студени сърца", не се борят със сбогуванията толкова, колкото другите знаци. Те знаят стойността си, така че няма да останат там, където са нежелани за дълго. Ето кои са зодиите с най-студените сърца:

Овен

Овни, всички смятат, че имате студено сърце, защото можете да се отдалечите от ситуации (и хора), които не са подходящи за вас, без да трепнете. Но това е така, защото обичате себе си твърде много, за да останете там, където ще бъдете наранени. Това е така, тъй като разбирате, че няма смисъл да се опитвате да промените някой, който не се интересува от промяна. Това, което другите хора виждат като студено сърце, вие виждате като разумно. Винаги ще поставяте себе си на първо място, защото в края на деня вие сте единственият, на когото можете да разчитате. Няма да се извинявате, че сте приоритизирали себе си. Това е начинът, по който трябва да бъде, ако не искате да ви прегазят.

Вижте още: Таро хороскоп за всяка зодия за АВГУСТ 2024

Скорпион

Скорпиони, някои хора наричат ​​сърцето ви студено, защото не понасяте предателството. Ако някой ви излъже или нарани чувствата ви, тогава ще излезете през вратата без колебание. Не сте фен на втория шанс, защото не искате да дадете на някого силата да направи една и съща грешка два пъти. Няма да позволите на другите да ходят по вас, без значение колко силни са чувствата ви към тях. Имате високи стандарти. Имате почтеност. Предпочитате да останете необвързани, отколкото да се окажете във връзка, която е под вас, и се гордеете с този факт. Не ви пука какво мислят другите за вашето отношение, защото знаете, че вземате най-добрите решения за себе си.

Козирог

Вие сте много селективни относно това кой е позволен в социалния ви кръг, защото не искате да си губите времето с грешните хора. Графикът ви е твърде натоварен, за да прекарате дори секунди около хора, които не са добри за вас. Някои може да кажат, че имате студено сърце, но това е само защото изглеждате доста стоически, докато хората не ви опознаят - и само няколко редки хора имат късмета да ви опознаят. Няма да се отнасяте по същия начин към всеки, когото срещнете, но когато намерите някой, когото смятате за заслужаващ, той ще има цялото ви сърце, ще имат цялото ви внимание.  Те ще видят една ваша страна, която повечето хора никога няма да изпитат.

Вижте още: 3 зодии ще получат специално съобщение до средата на август 2024

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама