Това са зодиите, които най-трудно отварят сърцата си


Това са зодиите, които най-трудно отварят сърцата си
Снимка: iStock

Някои зодии веднага ще излязат и ще кажат каквото им хрумне. Но други ще държат картите си по-близо до гърдите си. Те ще внимават колко информация споделят и на кого се доверяват с тайните си. Ето кои са зодиите, чиито сърца се разбиват най-трудно, дори когато намеренията ви са чисти.

Скорпион

Скорпионите имат проблеми с доверието на другите, защото знаят колко боли да бъдеш предаден от някого. Те никога повече не искат да изпитат този вид болка, така че са изключително внимателни относно това колко информация дават. Въпреки че може би наистина искате да ги опознаете на по-дълбоко ниво, те ще се усъмнят в намеренията ви. Ще се чудят дали се опитвате да ги използвате или да извлечете нещо от тях. Ще им отнеме известно време, докато се чувстват достатъчно добре с вас, за да разрушат стените си и да отворят сърцето си. Това няма да се случи за една нощ, дори ако казвате и правите всички правилни неща. Няма нищо общо с вас. Това е свързано с тях и техните нива на комфорт.

Вижте още: Това е най-мъдрият и независим зодиакален знак

Телец

Телците са твърде умни, за да ви се доверят в момента, в който ви срещнат. Дори и да се отнасяте към тях с пълна любезност и уважение, ще трудно ще отворят сърцето си. Не биха искали да разкриват най-дълбоките си тайни твърде рано, само за да разберат, че не сте този, за когото те смятат, че сте. Този знак е търпелив и упорит, така че няма да ги разбиете, преди да са хиляда процента готови. Ще трябва да останете търпеливи с тях, ако искате да научите повече за тях. Ще трябва да им позволите да определят темпото и да приемете, че  няма да променят това темпо за никого. Дори и да сте специални. Дори ако ви е писано да сте заедно завинаги.

Вижте още: 3-те най-надеждни зодии за партньорство

Водолей

Водолеите са внимателни със сърцата си, защото не искат болката и разбито сърце да ги отклоняват от житейските им цели. Те са склонни да игнорират собствените си емоции, защото е по-лесно да се преструват, че са безсърдечни, отколкото да признаят каквото и да чувстват. Ще бъде трудно да се отвори този знак, защото те са устойчиви на смачкване. Плюс това, не искат да се чувстват притиснати от партньора си. Ако се опитвате прекалено много да ги накарате да говорят за неща, които не са готови да споделят, това ще има напълно обратния ефект и в крайна сметка ще ги отблъснете. Опознаването на Водолей може да бъде трудно, защото трябва да постигнете правилния баланс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама