Тези зодиакални знаци ще се радват на изобилие през януари 2024


Тези зодиакални знаци ще се радват на изобилие през януари 2024
Снимка: iStock

2024 г. ще започне с директен Юпитер в знака Телец, което означава, че неподвижните знаци ще изпитат положителен поток от енергия, който може да им помогне да се развият и да постигнат своите цели и мечти.

През януари ще има няколко забележителни транзита, като Меркурий директно на 1 януари и Марс, който навлиза в Козирог на 4 януари. Слънцето ще навлезе в знака Водолей на 23-ти, давайки на фиксираните знаци повече импулс да вървят напред и да подхранят амбициозната си страна. И накрая, Венера ще влезе в знака Козирог на 23-ти, позволявайки на кардиналните и земните знаци да бъдат по-продуктивни.

Като цяло има 3 зодии, които ще се радват на изобилие през януари 2024. Ето кои са те:

1. Телец

Тъй като Юпитер все още е в знака ви, това е вашият период да продължите по пътя на развитие и растеж. Сатурн във Водолей все още влияеше върху вашия знак в началото на 2023 г. и знанията, които сте придобили оттогава, ви позволиха да се изправите пред предизвикателствата с различно мислене. Юпитер иска да бъдете по-отворени към изживяването на нови неща и да оцените смелостта си да се справите с уроците, които животът ви е поднесъл.

Вие навлизате в нова ера и другите виждат вашия растеж и промяна. Прегръщането на вашата артистична страна също може да бъде от полза през това време, защото през следващите шест месеца ще продължите да се влюбвате в това, което сте.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за ЯНУАРИ 2024

2. Лъв

Успехът в кариерата е на хоризонта с Юпитер, който сега е директен и краси най-високата точка във вашата карта. Това е период, в който ставате по-наясно с отговорностите си и посоката, която искате да преследвате, за да превърнете мечтите си в реалност. С вече директен Меркурий можете да приложите тези планове в действие. Можете също така да почувствате подкрепа от хората около вас, дори тези в училище или на работа.

Юпитер също ви позволява да видите растежа и постиженията, които сте постигнали през последната година. Ще продължите да виждате развитието на кариерата си.

3. Дева

Януари ще ви позволи да получите изобилие и много време за размисъл върху грижата за себе си и любовта. Сатурн променя начина, по който гледате на взаимоотношенията и ще се научите как да обичате себе си много повече.

Месецът започва с Венера в знака Стрелец, което ви помага да внесете спокойствие и радост в дома. Хората ще уважават вашата работна етика по време на тези транзити, особено когато Венера влезе в Козирог на 23-ти.

Юпитер в земен знак Телец ще ви помогне да разширите знанията си за всичко, което ви интересува. Може да е плодотворен период за стартиране на нов проект или за завършване на започнат, който ще ви донесете както материални, така и нематериални облаги.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за януари 2024

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама