Тези 3 зодии ще изпитат изцеление този юли


Тези 3 зодии ще изпитат изцеление този юли
Снимка: iStock

През месец юли три зодиакални знака ще изпитат истинско духовно изцеление, но първо те самите трябва да направят стъпка към него.

Лъв

Има толкова много неща, които сте оставили недоизказани с най-близките си приятели и членове на семейството. Всички са били толкова заети и вие сте се борили толкова много с това как да повдигнете темата за вашите собствени борби. Лесно е да попаднете в обичайните ни модели на малки разговори и част от вас се нуждаеше от тези безгрижни взаимодействия без стрес, докато бяхте в центъра на всичко. Но сега имате нужда от нещо малко по-дълбоко и по-смислено. Нуждаете се от онази връзка и разговор, които могат да дойдат само от отварянето. Просто си спомнете как се чувствате, когато други идват при вас в нужда. Как никога не се замисляте дали да ги изслушате или утешите. Просто трябва да видите това като реципрочно нещо, което можете да поискате в замяна.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Дева

За да изпитате изцеление през юли, трябва да пуснете. Да се ​​откажете от неща, които вече не ви служат, начини на мислене, които никога не са били истински ваши, гласове в главата ви, които ви съсипват, и вина, която не ви принадлежи. Може да ви се струва много, колкото по-дълго сте носили тези неща със себе си, да мислите да се отървете от тях по такъв безгрижен начин. Може би просто има твърде много, сякаш сте трупали толкова много болка, срам и нараняване, че се притеснявате, че изчистването на всичко това не е достатъчно, за да спасите от осъждане. По пътя ще разберете, че това е била необходима стъпка, за да направите място за всички добри неща, идващи по пътя ви.

Скорпион

За да изпитате душевно изцеление през юли, трябва да бъдете добри към себе си, Скорпиони. Всеки знае за високите ви стандарти. Ще изпитвате безпокойство в продължение на дни от най-малката злополука, дори ако това е нещо, което никой друг освен вас не е забелязал. Вие държите на грешките и вината и винаги имате нещо грубо да кажете за себе си, преди да си придадете някаква заслуга за всичко добро, което носите на света. Трябва да си дадете разрешение да се учите, разрешение да ставате по-добри постепенно, без да е необходимо постоянно да усъвършенствате всичко. Вие сте човек, грешите и е безсмислено да се опитвате да бъдете нещо различно от това. Признавайте силните си страни толкова, колкото недостатъците си. Инвестирайте в това, в което вече сте добри, вместо да се потите само върху областите, в които се борите най-много.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама