Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година


Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година
Снимка: iStock

Центрирането на живота около целта може да бъде удовлетворяващо – и предизвикателно! Ето четения на таро за вашия зодиакален знак за това как да подходите към намирането на вашата цел до края на 2024.

Овен – Кралица на мечовете 

Кралицата на мечовете е интелигентна и чаровна, което смекчава острия ѝ език. Нейните балансирани оценки се подхранват от нейната мъдрост и опит. Когато търсите целта си, използвайте повече главата си, отколкото сърцето си, но не забравяйте, че емпатията и състраданието са ваши съюзници, дори в интелектуалните занимания. Позволете на вашите преживявания да ръководят вашите изследвания. Изберете внимателно пътя си и не се поддавайте на горчивина.

Телец – Смърт (обърната)

Смъртта показва, че е време нещата да бъдат напълно различни. Величието рядко се случва, докато се чувствате комфортно, и намирането на вашата цел може да изисква голяма промяна за вас. Отглеждането означава сваляне на маски, за да се увековечи промяната. Трудно е да не бъдете сантиментални към миналото, но не позволявайте то да пречи на изграждането на красиво бъдеще. Внимавайте да не се придържате към минали навици и негативни разкази.

Вижте още: Кой сте бил в минал живот според зодията

Близнаци – Сила

Силата не е свързана със силно въоръжаване на решение – в много случаи смелостта да бъдеш уязвим и нежен ще ви донесе успехи. Когато търсите своята цел, не забравяйте, че в картата Сила лъвът означава страсти, а силният човек е този, който спокойно затваря челюстите си. Вашето състрадание ще ви води към вашата цел, ако успеете да смекчите другите си страсти. Не се блокирайте от страх в търсенето си. Центрирайте сърцето и висшето си Аз.

Рак – Страница на мечовете

Любознателният и своенравен Страница на мечовете е призив към обширна интроспекция. Време е да подходите към въпроса за целта, като се отдадете на жаждата си за нова информация. Може да ви послужи да обсъдите идеите си с другите и да използвате техните прозрения, за да подхранвате изобретателността си. Вървете по пътя на откритието, като сте напълно честни със себе си. Бъдете готови да интегрирате нови идеи и концепции, които да ви помогнат да се насочите.

Лъв – 5 купи

Не позволявайте на разочарованието и съжалението ви да замъглят преценката ви. Травмата ни променя, но и лечението също. Сърцето ви, въпреки че се чувства разбито сега, знае най-добрия път напред. Не позволявайте на миналото да контролира бъдещето ви. След като се излекувате от разочарованието и съжалението, ще бъдете на по-добро умствено и емоционално място, за да откриете къде е вашата цел.

Вижте още: 4 зодии, които трябва да се доверят на своите ангели пазители

Дева – Крал на мечовете (обърнат)

Логичният и авторитетен Крал на мечовете има голяма енергия, за да доведе до търсене на цел. Методичен и обективен е пътят и е необходима внимателна ръка, за да се балансира духовното и материалното. Внимавайте да не бъдете прекалено твърди в мисленето или подхода си или да се опитвате да контролирате ситуацията прекалено много. Вашият интелект е яростна ръководна сила, но да бъдете твърде студени и пресметливи е противоположно на намирането на вашата цел.

Везни – Асо чаши

Асото чаши носи енергията на нови емоции – нови чувства, нови взаимоотношения и отваряне на интуицията. Докато търсите целта си, важно е да запазите отворено сърце и да не потискате или прекомерно да съдите собствените си чувства. Бъдете състрадателни към себе си и към това как се чувствате. Отворете се към възможностите и пътят към вашата цел ще стане по-ясен.

Скорпион – Императрицата (обърната)

Императрицата показва време на творческо изобилие. Единството на ума, тялото и духа е последвано от плодотворност и успех. Лесно е в такова плодотворно време да бъдете затрупани с опции. Ще почувствате, че има възможности за вас навсякъде – защото има! За да намалите това претоварване, не забравяйте да останете съпричастни, но все пак здраво стъпили на земята, докато търсите целта си. Времето е изключително плодородно, насочете се към това, което утвърждава вашите висши инстинкти.

Вижте още: Това са зодиите с най-чисти сърца

Стрелец – Рицар на жезли (обърнат)

Има много енергия около вас и може лесно да станете неконцентрирани. Ще бъдете предизвикани от високите си нива на енергия, които искат да ви дърпат в хиляди посоки. Отдръпнете се и поемете дълбоко въздух, преди да продължите напред, за да не се изгорите със собствения си огън. Ще е необходимо спокойно, центрирано самосъзнание, за да видите целта си сред многото си възможности. Имате повече от достатъчно енергия, за да предприемете смелите стъпки, необходими, за да прегърнете целта си.

Козирог – 10 мечове 

Времето е трудно, разочароващо и може да почувствате, че търсенето на цел е безполезно и че сте изчерпали всички възможности. Имайте смелост, защото трудните уроци, които сте научили, ще ви помогнат да проправите пътя си напред. Освободете се от тежките чувства на разочарование и съжаление. Разберете, че възстановяването и прераждането са възможни, дори след това, което се чувства като напълно опустошителна загуба. Вашата сила и постоянство ви доведоха дотук. Имайте вяра, че няма да се провалите и отговорът ще стане по-ясен.

Водолей – 3 мечове

Изправянето пред разпадането и опустошаването на нещата, в които вярвахте, е предизвикателство. Да скърбите за загубата е естествено, но внимавайте! Да останете в скръбта и тъгата си е форма на емоционална ентропия и целта ви няма да бъде намерена там. Въпреки разбито сърце и загуба, важно е да позволите на сърцето си да остане отворено към света, за да може да ви води.

Риби – Рицар на мечовете (обърнат)

Вие кипите от енергия и сте ободрени от възможността за бързи действия! Усещането е, че съвършенството е точно зад ъгъла, ако просто настоявате малко повече. Вашите амбиции ще ви водят към вашата цел, но внимавайте да не действате твърде бързо. Не забравяйте да отделите малко време, за да интегрирате уроците от вашето пътуване досега. Може да се почувствате разочароващо да отделите момент, когато целта е толкова близо, но не искате да се затваряте емоционално, когато сте толкова близо до разширяване на хоризонтите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама