Таро карта за всяка зодия за 9 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 9 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 9 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шест чаши

Можете да откриете цялостна радост и обновяване, като станете по-присъстващи и се отдадете изцяло на каквото и да правите. Животът естествено може да бъде много забързан, но вашето спокойствие може умишлено да се забавя. От разходка в парка, изключете се от онлайн света или може би дори от собствените си мисли и се потопете в света около вас. Почувствайте слънцето върху кожата си и забележете колко красив е светът около вас.

Телец

Карта Таро: Четворка пентакли

Няма да запазите или увеличите притежанията си, като правите неща, за да ги раздадете, Телци. Например, преди да обмислите изграждането на своите активи, може да се наложи да помислите как да се погрижите за това, което вече имате. Може да спечелите повече, но волята ви ще ви следва. Това може да изглежда като практикуване на спестяване на повече, отколкото харчите, или забелязване на манталитета, който можете да освободите.

Близнаци

Карта Таро: Крал на жезлите

Картата подчертава вашите победи, не непременно самата печалба, но как сте се издигнали над това, което е било зад вас. Тази карта също така съветва да се научите да не се подчинявате на късното начало, недостатъците или слабостите в живота си, което може да ви възнагради значително. Може да бъде много задоволително и да изгради увереност за вас да погледнете назад и да видите докъде сте стигнали, не само като видите къде сте поради обстоятелствата, но и чрез упорит труд и преднамереност.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември 2024

Рак

Карта Таро: Императрицата

Дайте на другите същото количество толерантност към грешките, каквото бихте искали да дадат на вас. Тази карта ви насърчава да продължите да развивате емпатия и състрадание. Това не означава, че извинявате грешките, но можете да видите по-широка перспектива и сърцето ви не е толкова закоравено от тях.

Лъв

Карта Таро: Слънцето

Всички добри неща се случват с причина, точно както лошите неща се случват с причина. Може да сте в по-добра позиция тази седмица да оцените всички прекрасни неща, които се случват в ежедневието ви. 

Дева

Карта Таро: Кулата

Настъпват неприятности. Ще преминете в режим на коригиране, когато усетите, че нещо не е наред на работа или в дома ви. Може да не сте били подготвени за неудобството от ремонт на уред, но имате способността да разберете нещата, дори ако трябва да го направите от разстояние.

Везни

Карта Таро: Десет жезли

Продължете сега и ще пожънете наградите по-късно, Везни. Може да чувствате само тежестта на упоритата си работа сега, но намерете почивка в погледа към бъдещето, знаейки, че всяка трудна или скучна минута е отчетена. Вашите усилия няма да бъдат напразни; работата ще бъде призната.

Скорпиони

Карта Таро: Три меча, обърната

Успяхте да преодолеете трудния момент във връзката ви. Въпреки че все още може да има чувство на тъга за времето, което сте пропиляли, бъдещето е светло, защото сте преминали през труден период и все още сте заедно.

Стрелец

Карта Таро: Отшелникът

Независимо дали е добра или лоша, тази карта ви насърчава да подобрите себе си. Това може да изглежда като преодоляване на всякакви препятствия, които ви пречат или да се научите да намирате неща, които ви харесва да правите сами. Основният фокус е да опознаете себе си повече и да имате място да останете неподвижни

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Козирог

Карта Таро: Седем пентакли

Тази карта ви насърчава да уведомите другите как действията им са ви повлияли; напишете благодарствени бележки или изпратете съобщение. Освен това не се страхувайте да сте първият човек, който ще направи нещо добро за другите, особено ако изглежда ненужно.

Водолей 

Карта Таро: Жрицата

Всеки ден е възможност да станете по-смели, по-силни и по-издръжливи, отколкото сте били вчера. Можете да научите чрез опита си. Мъдростта може да се намери във всеки един момент, но първо трябва да я потърсите в себе си. Можете да търсите разбиране чрез размисъл и ежедневно водене на дневник. Задайте си въпроси и ако не знаете откъде да започнете, потърсете подкани в дневника или започнете с любимия си цитат.

Риби

Карта Таро: Пет жезли

Време е да се съсредоточите. Енергията, фокусирана навсякъде, може да ви направи непостоянни, неефективни и изтощени. Съветът на тази карта към вас е да си поставите приоритетите и да се придържате към тях. Можете да намерите цялост, като умишлено се влеете в нещата, които са важни за вас. Oбръщайте цялото си внимание на задачите, когато сте заети.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама