Таро карта за всяка зодия за 9 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 9 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 9 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кулата

Животът може да ви изненада, Овни. Понякога не знаете, че изпитвате страст към нещо, докато не се случи. Днес може да се заинтересувате от тема или проект, който е извън зоната ви на комфорт и може да създаде хаос в ежедневието ви. Не се тревожете за това, което не можете да контролирате. Ако решите да предприемете това ново пътуване, подробностите ще се подредят сами по пътя.

Телец

Карта Таро: Справедливост

Искате животът да се отнася справедливо към всички, но знаете, че е трудно хората да имат същото преживяване като другите. Дори когато можете да се отнасяте към всеки отделен човек в живота си със същата грижа и загриженост, техният опит е уникален. Това е предупреждение за вас.

Приемайте нещата както вървят. Бъдете спокойни с определени хора, които не харесват това, което правите, а други ви мислят за прекрасни. Не приемайте критиката лично. Съсредоточете се върху въвеждането. Оставете останалото.

Вижте още: 2 зодии, за които август ще е най-хубавият месец от 2024

Близнаци

Карта Таро: Императорът

Можете да бъдете плашещи, дори когато не се опитвате да бъдете. Вашата сила може да накара другите да се почувстват като силни. Не заглушавайте личността си, за да задоволите страховете на другите. Вместо това, покажете се като тип човек, който знае как да бъде силен, когато има значение, но нежен и мил, когато е необходимо.

Рак

Карта Таро: Присъда

Стоите на кръстопът, разклонение на пътя, което може да бъде едновременно вълнуващо и плашещо. Трябва да направите важен избор: кой път да поемете. Няма да разберете резултата, докато не стигнете до там, но засега коя ситуация ви се струва правилна? Какво се надявате да преживеете? Изберете от сърце. Нека то води пътя.

Лъв

Карта Таро: Магьосникът

Имате толкова много прекрасни черти, таланти и умения. Да знаете кой от инструментите на вашия метафоричен колан с инструменти да използвате може да бъде обезсърчително, особено ако се опитвате да станете родител. Може да искате да се възползвате от съветите на другите. Потърсете приятели, семейство или ментори, на които имате доверие. Те могат да споделят опита си или да ви накарат да разберете ситуацията си, за да определите кое е най-доброто за вас.

Дева

Карта Таро: Смърт

Краят може да е тъжен, но затварянето на житейска глава означава, че получавате нова страница в книгата си. Всеки ден се сбогувате с някакъв вид преживяване и с него ставате по-мъдри, по-силни и по-улегнали.

Днес научавате кой сте и какво желаете от живота. С това знание можете да изберете на какво да кажете "не" и какво да приемете. Вместо да скърбите за това, което ще се промени, фокусирайте се върху радостта, която ще изпитате, опитвайки нещо ново.

Везни

Карта Таро: Висшата жрица

Имате късмет, Везни! Ще срещнете някой специален, който демонстрира всички красиви качества и черти, на които се възхищавате. Този човек може да стане един от най-добрите ви приятели. Това е време за общуване. Излезте и се забавлявайте. Никога не знаете кого ще срещнете.

Вижте още: Как всяка зодия да подобри живота си през АВГУСТ 2024 според зодията

Скорпиони

Карта Таро: Колесницата

Поискайте това, което желаете, Скорпиони. Когато става въпрос за успех, може да се изненадате колко лесно е да попаднете в радара на шефа като потенциален кандидат за работа, повишение или отговорност. Бъдете отворени за споделяне на вашите кариерни амбиции. Да уведомите хората какво искате повече в кариерата си, им позволявате да мислят за вас, когато се появи възможност.

Стрелец

Карта Таро: Обесеният

Отлагате ли части от живота си? Учтиво е да изчакате приятел, преди да правите планове с някой друг, но понякога не можете да чакате. Трябва да поставите себе си на първо място. Може да искате да сте там за приятел, но не във ваша вреда. Ако предпочитате да не правите нещо; обяснете алтернатива, толкова по-лесно ще бъде да кажете не.

Козирог

Карта Таро: Светът

Кажете благодаря, Козирози, и си спомнете какво ви кара да се чувствате щастливи. Късметът може да бъде създаден или проявен, защото вие сте предназначени да бъдете там, където сте в този момент във времето. Днес пребройте вашите благословии, големи и малки. Показването на благодарност ви помага да си спомните кое е най-важното в живота.

Водолей 

Карта Таро: Императрицата

Чувствате се леко майчински, може би дори прекалено защитени към хората в живота си. Това може да бъде чудесна полза за приятели, които се нуждаят от модел за подражание или човек, който се грижи за най-добрия им интерес. Внимавайте да не бъдете безчувствени към чувствата на другите хора, дори в името на доброто.

Риби

Карта Таро: Колелото на съдбата

Обърнете внимание на числата и нещата, които Вселената може да използва, за да говори с вас. Дори в моменти, когато работите по качеството, вашият вътрешен глас говори, за да ви помогне да дешифрирате това, което трябва да знаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама