Таро карта за всяка зодия за 8 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 8 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 8 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шестица жезли, обърната

Дайте си време да скърбите. Може да сте преживели скорошна загуба - работа, приятелство или може би партньор. Може да се опитате да се убедите, че тези неща не изискват вашето емоционално внимание, но чувствата не могат да бъдат заметени под килима.

Добре е да обмислите временните си неуспехи и да си дадете време да обработите и научите. След като го поставите в покой, можете да се движите с пълно изцеление и възстановено самочувствие.

Телец

Карта Таро: Десетка мечове, обърната

Малко хора приемат лесно промяната и ако не желаете да се изправите лице в лице с истината за корекция, която трябва да направите в живота си, това е ОК. Промяната носи свежи, нови възможности.

Има изобилие от опции, от които да избирате. Можете да правите каквото искате; след като приемете свободата си, приемането на вашата ситуация ще бъде много по-лесно.

Близнаци

Карта Таро: Глупакът

Прекъсването може да ви накара да се почувствате така, сякаш не можете да вземете решение и може да не успеете да се настроите към интуитивната си страна днес.

Кратък, но разрушителен хаос може да повлияе на графика ви или на протичането на нещата. Дръжте се по течението, Близнаци. Работете с това, което имате, вместо да принуждавате нещата да се случват според вашите условия.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 7 - 13 октомври 2024

Рак

Карта Таро: Асо купи

Най-добрият лек за липсата на любов е любовта към себе си и към другите. Днес направете едно малко нещо за себе си и за някого, на когото държите.

Помислете за действия на благотворителност или плащане за приятел, роднина или съсед. Попитайте за това, от което хората се нуждаят, и ако можете да помогнете, направете го.

Лъв

Карта Таро: Справедливост

Били ли сте малтретирани? Може да искате да се обвинявате за действията на някой друг. Може да не сте причината, поради която човек ви е направил нещо неприятно.

Поемете отговорност за действията си, но когато започнете да се обвинявате за действията на другите, поставете граница. Не ходете там.

Дева

Карта Таро: Страница с пентакли

Приятелствата са прекрасни, но може да искате едно да е по-практично, отколкото е в момента. Колкото и да ви харесва компанията на приятел, много по-трудно е да се поддържа, когато връзката е от разстояние.

Намерете креативни начини да поддържате връзка един с друг. Подарете си нещо, което да очаквате с нетърпение. Планирайте.

Везни

Карта Таро: Асо пентакли

Започнете с честността. Може да се изкушите да скриете истината от някого, когото сте срещнали наскоро от страх. Но новото начало е шанс да проверите водите на вашата връзка с истинност.

Кажете мнението си. Сдържайте се, когато трябва, но също така осъзнайте, че реакцията на човек сега може да бъде същата по-късно. Когато инвестирате време в нещо, може да искате да тествате водите, за да видите дали тази връзка може да издържи на времето.

Скорпиони

Карта Таро: Императрицата

Правенето на нещо цветно и игриво е толкова полезно за вашето здраве. Рисувайте. Отидете на урок по танци.

Опитайте да излезете с приятели и да направите моментни снимки на пейзажа. Да се ​​научите да бъдете по-креативни всеки ден е здравословно и може да ви накара да се чувствате добре през седмицата.

Стрелец

Карта Таро: Страница с чаши

Добри новини. Готови сте да простите и да забравите нещо, което човек е направил в миналото. Товарът може да бъде премахнат от сърцето ви, облекчавайки душата ви.

Може да не мислите повече за тази ситуация, без да бъде спомената. Освобождаването е чудесно нещо.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Седем пентакли

Време е да отпразнувате вашата упорита работа и усилия и да планирате следващата си ваканция. Може още да не знаете къде ще отидете, но вижте ваканционните предложения, актуализирайте паспорта си и планирайте нещо забавно и приключенско.

Водолей 

Карта Таро: Звездата

Имайте търпение със себе си. Отнема време, за да откриете целта на живота си и след като сте я намерили, да работите за целта, която искате да постигнете. Не се срамувайте и не се страхувайте, че ще объркате. Целта на живота ви е написана на звездите.

Риби

Карта Таро: Осмица пентакли

Справяте се толкова добре с нещата, които искате да постигнете. Празнувайте успехите си. Не се притеснявайте да се хвалите смирено, когато говорите за това, което сте успели да направите. Вашият успех позволява на другите да мислят за собствения си избор. Вие вдъхновявате, като сте себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама