Таро карта за всяка зодия за 8 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 8 май 2024
Снимка: iStock

Новолунието в Телец, което ни кани да започнем нова глава от живота си, ще се усеща по-силно от всякога днес! А ето и каква е Таро картата, която се пада на всяка зодия.

Овен - Четворка мечове, обърната

Хаосът свършва и животът ви ще се нормализира. В началото може да ви се струва странно, но се отпуснете и да се почувствайте спокойни.

Телец – Глупакът

Други може да ви помислят за глупав, че действате толкова прибързано. Но се уверете, че няма да пропуснете шанса си за щастие. Няма нужда да слушате скептиците, но ще постигнете мечтите си!

Близнаци - Пет пентакли

Объркването е бърз билет за проблеми с приятели, семейство и хора, които зависят от вас. Преди да приемете, че знаете всичко наизуст, попитайте. Днес комуникационните линии трябва да останат отворени.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат нечуван късмет през май 2024

Рак - Два жезъла

Животът ви предлага две възможности. И двете изглеждат солидни, но трябва да изберете само една. Направете списък с плюсове и минуси. Вижте какво предпочитате и решете въз основа на факти.

Лъв – Смърт

Отминаха дните, когато трябва да се чудите какво ще се случи в бъдеще. Бъдещето е тук и то е сега. Даден ви е дарът на знанието и прозрението. Човек или ситуация, които сте се надявали да се случат, не са, но трябва да продължите напред.

Дева - Десет жезъла

Имате прекрасни приятели в живота си, които искат само да се усмихвате. Така че, когато имате нужда от подкрепа, съвет или насърчителна дума, не се оттегляйте в личния си свят. Протегнете ръка и вижте колко прекрасен може да бъде светът.

Везни - Два жезъла

Време е да поемете рискове и да опитате нови неща. Вие сте на добро място, където емоционално и духовно можете да си позволите няколко неизвестни. Животът често се отклонява по нови пътеки и вашето пътуване ще ви отведе до места, на които никога не сте били.

Скорпион – Колесницата

Толкова е лесно да се откажете. Светът е пълен с хора, които се отказват, но вие сте издръжливи. Тази карта Таро казва да издържите до горчивия край. Останете и гледайте как успехът идва при вас.

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024

Стрелец - Шестица мечове, обърната

Вие сте независим и не обичате когато някой ви казва, че трябва да правите нещата по определен начин. В тази ситуация лидерът е човек, на когото имате доверие. Ще трябва да го следвате сляпо - трудно хапче за преглъщане, но се доверете на процеса.

Козирог - Три чаши, обърната

Нечие негативно настроение лесно може да ви събори. Щастието е избор и можете да бъдете доволни, независимо какво се случва около вас. Вашата моделираща силна воля може да е заразна.

Водолей - Обесеният, обърната

Няма да позволите на никого да ви губи времето. Едно е да сте на изчакване и да чакате с краен срок, но случаен край без определена дата е просто дразнещо. Можете да направите свой собствен график и да позволите на другите да го следват.

Риби - Страница на чашите

Промяната е плашеща. Новите неща са плашещи. Когато победите страховете си, като не предприемате контра действия, вие постигате нещо невероятно – упражнявате смелостта си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама