Таро карта за всяка зодия за 8 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 8 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 8 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Колесницата, обърната

Казват, че отказалите се никога не се отказват, но понякога е най-добре да спрете да се опитвате да правите нещо, което не работи. Може да имате правилно намерение, но неправилно прилагане на усилия и енергия. Запомнете, да правите едно и също нещо многократно е форма на лудост. Спрете лудостта и опитайте различен път.

Телец

Карта Таро: Крал пентакли, обърната

Прекомерното мислене води до объркване, така че вместо да позволите на ума си да се състезава с толкова много идеи, запишете мислите си. Това, което ще ви помогне да организирате стратегията си за успех, е добре планираният график. От кого имате нужда от помощ? Какво трябва да постигнете първо? На коя дата ще започнете? Запишете всичко.

Вижте още: 2 зодии, за които август ще е най-хубавият месец от 2024

Близнаци

Карта Таро: Рицар на пентакли

Тази карта показва способността ви да си поставяте цели и да определяте най-добрия курс на действие, за да ги постигнете! Това е добър момент да реализирате точно това, особено когато наближаваме лятото, да оцените вашите визии и желания, може би да създадете спомени или да се впуснете в приключението и да направите планове с приятели за това.

Рак

Карта Таро: Крал мечове - обърната

Когато ви бъде дадена отговорност или напредък в дадена област, внимавайте да я управлявате добре и да поддържате здрави мотиви. Тази карта предупреждава срещу злоупотреба с власт и поставя под въпрос определено лидерство. Това е добър момент за оценка на мотивацията или поведението на работното място, особено вашето.

Лъв

Карта Таро: Седем чаши

Тази карта символизира мечти и плодородно въображение. Това е времето да мечтаете за диви сънища и да идентифицирате всички области, в които може да сте загубили надежда или дори да сте се установили. Това е моментът да си поставите визии, в които може би все още не вярвате напълно. Защото истината е, че не сте заседнали там, където сте; можете да създадете бъдеще на доброто! Сега е моментът да определите как изглежда това за вас и какво може да ви отведе там. 

Вижте още: 3 зодии, които през август ще се изправят пред важно решение във връзката си

Дева

Карта Таро: Колелото на съдбата

Късметът е свързан с причината и следствието. Вие сте този, който създава вашето добро състояние. Ако ви е писано да се изкачите по стълбата на успеха, това е, защото решавате да вземете всяко стъпало стъпка по стъпка. Днес бъдете свръхусърдни относно живота, който се надявате да грабнете.

Везни

Карта Таро: Жрицата

Всеки ден е възможност да станете по-смели, по-силни и по-издръжливи, отколкото сте били вчера. Можете да научите чрез опита си. Мъдростта може да се намери във всеки един момент, но първо трябва да я потърсите в себе си. Можете да търсите разбиране чрез размисъл и ежедневно водене на дневник. Задайте си въпроси и ако не знаете откъде да започнете, потърсете подкани в дневника или започнете с любимия си цитат.

Вижте още: Какво трябва да си повтаря всяка зодия през АВГУСТ 2024

Скорпиони

Карта Таро: Два меча

Трябва да вземете решения и когато сте изправени пред избор, може да последва объркване. Трудно е да изберете кой път да поемете или какви действия трябва да предприемете първо, когато имате твърде много възможности. Когато не сте сигурни за нещо (или някого), може би е най-добре да не прибързвате с импулсивни действия. По-добре е да изчакате, докато съберете повече информация и разберете как да действате мъдро.

Стрелец

Карта Таро: Отшелникът

Отдръпнете се и оставете света да мине покрай вас. Независимо дали имате нужда от повторно вдъхновение, вътрешна почивка или мир, малко уединение може да бъде отговорът за вас. Тази карта означава оттегляне или отдръпване от другите и отделяне на време за уединение. Красиво нещо е да общувате със света, но понякога е изключително важно да се върнете към тишината. Можете да направите това, за да потърсите душата си или да откриете кой сте всъщност в основата си, освен да бъдете повлияни от другите.

Козирог

Карта Таро: Седем от мечове

Често можете да разберете кога някой прави шоу за внимание по това как се държи и какво казва. Не позволявайте на мнението на другите да ви накара да мислите, че трябва да пренебрегнете интуицията си. Знаете кога сте прави. Въпрос на време е самозванецът да ви разкрие истинската си същност.

Водолей 

Карта Таро: Глупакът, обърната

Увереността рядко е лоша, но ако води до арогантност, може да мислите, че знаете повече, отколкото всъщност знаете. В бизнеса, любовта и приятелствата това може да ви накара да мислите, че можете да поемате преизчислени и разточителни рискове. Бъдете внимателни. Играйте си "най-лошия сценарий" наум, за да разберете дали решението ви да бързате напред е мъдро.

Риби

Карта Таро: Асо пентакли

Можете да научите голямата стойност на пестеливостта. Необходима е практика, за да помислите как вашите навици за харчене ще повлияят на цялостната ви финансова картина в дългосрочен план. Правете малки инвестиции, съчетани със спестяване на пари, когато можете да добавите бързо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама