Таро карта за всяка зодия за 7 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 7 май 2024
Снимка: Istock

Ето каква карта Таро е изтеглила съдбата за всяка зодия за първия работен ден за тази седмица, вторник, 7 май.

Овен – Светът

Ако чувствате нужда някой да ви увери, че това, което правите, е правилно, погледнете се в огледалото. Имате цялото разрешение, от което се нуждаете, в себе си.

Телец – Умереност

Гневът може да избухне, така че не позволявайте на хора, места или неща да ви влязат под кожата. Проблемите могат да избухнат, но вашата упоритост може да бъде положителна сила. Използвайте я добре!

Близнаци - Асо пентакли

Може да се запитате дали давате твърде много, или пък твърде малко. Включете всичко, когато решите да бъдете щедри. Никога не можете да давате твърде много, когато давате от сърце.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 6-10 май 2024

Рак - Десет жезли

Толкова е лесно да кажете „да“ и да се ангажирате с нещо, което звучи интересно. Преди да го направите обаче, проверете графика си и се уверете, че можете да се справите, за да не съжалявате по-късно.

Лъв – Магьосникът

Имате толкова много смелост и да опитате нещо ново е страхотна идея. Както се казва – „потопете пръста си във водата“, за да видите дали ще ви хареса.

Дева - Три меча

Носенето на негативни емоции е бреме, от което не се нуждаете в момента. Разсейването може да бъде прекрасно за вас, така че правете неща, което обичате. Фокусирайте се върху позитивите.

Везни - Страница с пентакли

Да намерите любовта е трудно и когато срещнете човек, който отговаря на всичките ви изисквания, се чудите дали не сънувате. Дръжте се на чувствата си и направете всичко възможно, за да покажете колко сте щастливи.

Скорпион - Асо чаши, обърната

Вашият гард е вдигнат и може би причината е защото започвате да виждате няколко червени знамена. Увереността, че този човек е вашият човек, ви се изплъзва. Забавете нещата, коригирайте темпото. С малко повече време заедно ще можете да разберете.

Стрелец - Три чаши

Работите твърде много и това се отразява на начина, по който гледате на целия свят. Мрачността настъпва, когато чувствате, че няма какво да очаквате с нетърпение. Наслаждавайте се на живота си.

Козирог - Три пентакли

Имате живо въображение. Умът ви е пълен с невероятни идеи, които могат да бъдат насочени към изкуство, музика или писане. Вашата творческа страна е истински подарък!

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024

Водолей - Цар на чашите

Сърцето ви говори всеки ден, но шумът на живота може да заглуши звука. Тази карта Таро предлага да замълчите, за да можете да чуете какво казва. Да бъдете добър слушател отнема време и изисква умения.

Риби - Четворка мечове, обърната

Излекуването на разбито сърце отнема време и когато сте по средата на лечението, може да ви се стори, че не правите нищо. Но един ден ще се събудите и ще почувствате промяна. Теглото ще се вдигне и ще се почувствате освободени веднъж завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама