Таро карта за всяка зодия за 6 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 6 юни 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за този четвъртък, 6 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шест чаши

Всички знаци, включително Новолунието в Близнаци, сочат към нова посока. Чувствали ли сте се колебливи относно нов проект, връзка или приключение? Помислете за миналото си. Това е трамплинът към това, което желаете. Вземете уроците от живота и ги приложете към бъдещето. Сега сте по-готови от преди. Зодиакалните знаци, които биха могли да присъстват предимно в живота ви по време на това начинание, включват Рак, Скорпион или Риби.

Телец

Карта Таро: Девет пентакли

Животът е труден, но вие сте посрещали всяко предизвикателство без колебание. Там, където другите биха се поколебали, вие превъзхождахте всички очаквания. Време е да направите равносметка на приноса си и да отчетете резултата си. По време на това Новолуние получавате 10/10 за усилия и успех. Облегнете се и погледнете дълго и внимателно всичко, което сте постигнали тази година. Направихте много, за да стигнете до мястото, където сте днес, и спечелихте награди. Подобрете гардероба си или купете страхотно технологично устройство, което прави живота ви по-лесен. Празнувайте!

Вижте още: Късметче за всяка зодия за 6 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Тройка пентакли

Все още е сезонът на вашето раждане и ветровете на промяната продължават да викат името ви. Ученето е пътуване през целия живот; по време на Новолунието във вашия знак е време да започнете нова глава в живота си. Независимо колко квалифицирани или опитни сте, винаги има едно малко нещо, което можете да направите, за да задълбочите знанията си. Намерете проблем, с който другите се борят, и го решете.

Рак

Карта Таро: Десетка пентакли, обърната

Хубаво е да се чувствате уверени в себе си, но ако сте новобранец, има тънка граница, която не искате да преминавате, която води до загуба, наранени чувства и понякога провал. Трябва ли да се впуснете в нещо, в което нямате опит? Можете, но не забравяйте, че няма пряк път към пътуването. По време на Новолунието може да сте най-лошият си враг, ако поемете повече отговорност, отколкото сте готови. Приемайте нещата бавно.

Лъв

Карта Таро: Кралица чаши, обърната

Да кажете "не" на приятел може да бъде силен ход за вас по време на Новолунието в Близнаци. Грижата за себе си лекува. Не искате да чакате до уикенда, за да се заемете с емоционалните си нужди. Всеки ден правете едно малко нещо, за да се чувствате по-спокойни и по-малко стресирани. Толкова е лесно да отложите нуждите си за уикенда. Съсредоточете се върху малките задачи, които трябва да изпълнявате всеки ден. Сън, тишина и спокойствие, време сред природата и малко любов от хора, които са всичко за вас в живота.

Дева

Карта Таро: Императорът

Научавате се да пускате и да позволявате на другите да поемат техните предизвикателства, а не да се опитвате да решавате проблемите им. Не всяка битка трябва да бъде спечелена и не всяка битка изисква да защитавате каузата. Може да е болезнено да гледате как някой, на когото държите, прави предотвратими грешки, но може да има причина, поради която този път се отваря пред него. Има урок или пътуване, което трябва да изминат, за да научат повече за себе си. Вашият урок може да бъде да се научите да се доверявате на съдбата и че вселената пази гърба на всички, дори когато ситуацията изглежда страшна.

Везни

Карта Таро: Осмица жезли

Промяната може да се случи толкова бързо, но не е нужно да се носите по течението, Везни. Можете да дръпнете аварийната спирачка и да принудите да спрете в неравномерни ситуации. Можете да бъдете убедени да вярвате, че имате само една възможност за избор, но почти винаги има изход от затруднение, което не харесвате. Може да се наложи да намерите вратичка или да получите съвет от приятели, които могат да видят проблема ви по различен начин. Ако познавате Овен, Лъв или Стрелец, те ще се радват да помогнат.

Вижте още: Любовно пожелание за 6 юни 2024 според зодията

Скорпион

Карта Таро: Три меча, обърната

Да, Скорпиони, миналото скоро ще бъде зад гърба ви и можете да оставите тази глава затворена. Тъмният облак от тъга най-накрая се вдига и скоро отново ще се върнете към старото си аз. Ужасите на самотата или чувството, че нямате с кого да се свържете, скоро ще бъдат в миналото. Ще погледнете назад към това време и ще го видите като един от най-значимите моменти на растеж, разбиране и съпричастност.

Стрелец

Карта Таро: Колесницата

На прав път ли сте? Понякога отговорът е да или не, но в момента нещата изглеждат несигурни, така че е най-добре да изчакате. Нова информация може да дойде днес, за да ви помогне да вземете по-информирано решение. Не бързайте с отговора; ще съжалявате, особено ако сърцето ви казва да изчакате за по-късно. Поискайте повече време или си дайте кратък срок. Необходимо е търпение и колкото и да е трудно да не знаете, времето скоро ще отлети.

Козирог

Карта Таро: Седем чаши, обърната

Хубаво е да носите розови очила, когато искате да видите по-ярката, по-привлекателна страна на живота; обаче идва момент, когато можете да ги свалите и да наблюдавате хората такива, каквото са в действителност. Казват, че действията и думите трябва да съвпадат и въпреки че сте достатъчно любезни да дадете на някого много шансове, вие имате какво да правите. Времето не е възобновяем източник; може би разстоянието е това, от което и двамата се нуждаете. Това сбогуване не трябва да е завинаги, но е достатъчно дълго, за да ви даде пространство да подредите проблемите и да разберете нещата. Трудно е да се отделите, Козирози, но този път трябва да го направите.

Водолей

Карта Таро: Страница с мечове

Съберете мислите си и планирайте какви въпроси ще зададете, преди да започнете важен разговор. Дори ако отивате на вечеря с вашия партньор или най-добър приятел, винаги е хубаво да знаете за какво ще говорите. Искате ли да поговорите за новините, за тяхната работа или конкретна връзка, която се развива?

Риби 

Карта Таро: Слънцето

Вие сте родени като интуитивна душа, така че не пренебрегвайте тези чувства, когато усетите, че някой не е автентичен с вас. Интуицията носи предупреждение, което е силно в началото, след това смекчава и изчезва, когато бъде пренебрегнато. Най-добре е да се вслушвате във вътрешното си дете, когато то ви говори. Гласът му заслужава да бъде чут и въпреки че може да няма смисъл за вас в момента, в бъдеще ще има.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама