Таро карта за всяка зодия за 6 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 6 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 6 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Седем пентакли

Ако си струва, струва си инвестицията във времето. Не очаквайте бързи печалби или преки пътища, когато искате висококачествени неща. Добрите приятелства отнемат време, за да се развият, особено когато работите с хора. Доверието изисква време за изграждане. Бъдете търпеливи, когато получавате това, което искате, особено ако искате нещата да продължат.

Телец

Карта Таро: Справедливост

Справедливостта не е субективна, въпреки че може да изглежда така. Когато един човек се третира благосклонно повече от други, хората могат да разберат. Можете да се отнасяте с всички, както искате да се отнасят с вас, но те не винаги го оценяват. Те може да видят вашите усилия по начин, по който вие не го виждате. Приемането на различията е добре, тъй като може да бъде предизвикателство да се хареса на всички.

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши

Животът може да бъде сложен, особено когато са намесени емоции. Днес може да преживеете трудни разговори или личностни конфликти. Вашата работа е да действате по начин, който е вежлив и любезен. Когато сте себе си, е много по-лесно да приемете резултата от деня си.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за септември 2024

Рак

Карта Таро: Асо купи

Нова любов може да се появи на хоризонта. Неочакваната романтика може да ви даде вълнуваща тръпка. Може да се чудите какво крие бъдещето или да искате да ускорите нещата, за да сте по-близо и да прекарвате повече време заедно. Насладете се на бавността на връзка, която наскоро сте разочаровали.

Лъв

Карта Таро: Страница с чаши

Някой има съобщение за вас. Днес може да чуете дума от Вселената. Обърнете внимание на знаци и прилики в думи или разговори. Ако сте се молили за отговор на проблем, това, от което се нуждаете, може да дойде при вас тази седмица.

Дева

Карта Таро: Осмица жезли

Животът се случва толкова бързо, така че ще искате да реагирате също толкова бързо. Днес не е ден за губене на ценно време. Вместо да се надявате някой друг да направи това, което трябва да се направи, намесете се и предприемете действие. Може да ви се стори предизвикателство да поддържате такова натоварено темпо, но когато денят свърши, ще се почувствате удовлетворени от добре свършената работа.

Везни

Карта Таро: Асо пентакли

Сигурността в живота изисква свръхстарателност и осъзнатост. Всяко действие, което предприемате, има някаква реакция другаде. Вярвате ли, че хората са взаимосвързани на някакво ниво? Такива са нашите мисли, дела и емоции в сърцата ни. Практикувайте осъзнатост.

Скорпиони

Карта Таро: Страница с жезли

Запишете вашите идеи. Една малка идея може да ви помогне да превърнете визията си в проект, който печели пари. Както се казва в книгата „Мисли и забогатявай“, необходима е само малка искра въображение и идея, за да изградите живот, който винаги сте искали да живеете. Позволете на ума си да си представи бъдещето.

Стрелец

Карта Таро: Осмица чаши

Хората може да не оправдаят вашите очаквания и може да откриете, че това е трудно хапче за преглъщане. Когато усетите, че някой не е всичко, което може да бъде, не позволявайте на решенията му да ви накарат да се почувствате зле. Вместо това давайте пример.

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Козирог

Карта Таро: Десет меча

Тайните са трудни за пазене, така че внимавайте да не разкривате или споделяте твърде много информация днес. Може да свалите гарда около някого, на когото смятате, че можете да се доверите, но все още не сте тествали връзката. Вместо да бъдете прекалено уязвими, като предоставяте подробности, проявявайте дискретност. Нека доверието се печели, а не се дава безплатно.

Водолей 

Карта Таро: Четворка жезли

Щастливата домашна среда изисква време, за да расте. Насърчавайте другите да бъдат част от екип. Покажете подкрепата си, когато можете. Оставете гнева на задната на заден план и се усмихвайте или смейте често. Вие можете да сте този, който задава тона на всички.

Риби

Карта Таро: Звездата

Оставете Вселената да ви води. Има начини, по които Вселената ви говори всеки ден. Чрез други и често в песни, послания или книги. Когато се чувствате несигурни относно целта си или защо сте тук, помислете за четене на свещени текстове или водене на дневник и помолете висшата си сила да ви покаже пътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама