Таро карта за всяка зодия за 6 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 6 август 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този вторник, 6 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Тройка жезли

Чувствате се заседнали? Напредъкът може да остане точно там, където сте сега. Имате да научите урок, Овни. Търпението, да се научите да се доверявате на процеса и да се откажете от това, което не можете да контролирате, са ценни неща, които трябва да научите. Този момент може да ви се стори труден, но скоро ще разберете защо звездите са подредени по този начин.

Телец

Карта Таро: Десет жезли

Сложете шапката си за мислене. Това е време да разгледаме всички правдоподобни причини, поради които дадена ситуация се е проявила. Може да не знаете какво се случва. Да бъдете заслепени може да се почувства объркващо! Въпреки това, любопитното мислене и упоритото отношение ще ви помогнат да видите този пъзел до разрешимия край.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август 2024

Близнаци

Карта Таро: Пет жезли

Запретнете ръкави, Близнаци. Готови сте да спечелите и нищо не може да ви спре, след като сте си поставили цел. Имате стремежа и решимостта да победите конкуренцията си.

Победата рядко е лесна. Освен това не бихте искали лесно да спечелите награда. Обичате преследването и четете, за да хванете златото.

Рак

Карта Таро: Слънцето

Това ще бъде страхотен ден. Всъщност дори в трудни моменти ще преживеете прекрасни моменти с приятели и семейство. Днес дръжте брадичката си вдигната. Когато изглежда, че животът работи срещу вас, не губете надежда. Трудните времена изграждат устойчивост. Силата ви расте, вие също.

Лъв

Карта Таро: Крал мечове, обърната

Необходима е сериозна доза самосъзнание, за да останете последователни и отдадени на това, което трябва да направите. Може да изпитате пристъп на тъга или чувство на липса. Изглежда, че всички се забавляват, докато вие чакате добрите времена, за да работите усилено и да печелите пари. Вашата работна етика определя бъдещето. Ще се отплати. Вярвайте в себе си.

Дева

Карта Таро: Кралица пентакли

Прегърнете се силно. Прекалено сте строги към себе си. Вие се самоанализирате и критикувате, а понякога наранявате самочувствието си в името на смирението. Днес бъдете своя собствена мажоретка. Когато се хванете да казвате негативни думи за себе си, спрете. Кажете добри неща за усилията си и осъзнайте, че това, което правите сега, не е само за финала, а също и за пътуването.

Везни

Карта Таро: Десет пентакли

Притеснявате се за доходите и дали ще имате достатъчно, за да се справите, но тази карта Таро ви уведомява, че ще имате повече, отколкото ви трябва. Навлизате в страната на изобилието. Ще имате много приходи, възможности за работа и други. Вие сте магнит за пари и носите доходи. Големите приходи са ваши!

Вижте още: 4 зодии, които могат да постигнат всичко през август 2024

Скорпиони

Карта Таро: Девет пентакли

Когато работите толкова усърдно, колкото правите, наистина има само един неизбежен резултат: успех. Сега е моментът да останете последователни. Докато непрекъснато се представяте за себе си и следвате плана си за живот, има малък шанс да се провалите. Ще постигнете целите си. Осъзнайте, че причината, поради която другите са стигнали до мястото, където искате да бъдете, е, че те се появяват сами всеки ден.

Стрелец

Карта Таро: петица пентакли, обърната

Дълго време сте обременени от тъмен облак, но сега звездите блестят. Във вашия свят има просветляващ ефект и всичко това е защото тази негативна глава приключи. Време е да обърнете страницата и да започнете да живеете най-добрия си живот. Не задържайте дъха си. Осъзнайте, че сте там, където трябва да бъдете и трябва да му се наслаждавате.

Козирог

Карта Таро: Кралица на мечовете

Хубаво е да казвате истината дори когато е трудно. Предизвикателството с честността е да преодолеете страха да не нараните нечии чувства. Можете да бъдете нежни и мили с вашите отзиви и чувствителни към техния опит. Въпреки това вие причинявате повече вреда, отколкото полза, когато премълчавате истината. Най-голямата любов е тази, която се корени в автентичната истина и това е, за което вие сте тук.

Водолей 

Карта Таро: Седем жезли

Може да почувствате, че има твърде много неща за вършене за един ден. В моменти, когато претоварването обещава да ви посети, поемете дълбоко въздух и си позволете да дишате. Забавете, когато искате да ускорите темпото, за да компенсирате липсата на време. Може да се наложи да удължите още малко тази времева рамка. Не се притеснявайте да поискате повече време.

Риби

Карта Таро: Пет чаши

Дадохте всичко от себе си и когато стигнете до точка в живота, в която се чувствате като провал, простете си. Всеки прави грешки. Може да ви се иска резултатът да е различен. Но това е, което имате и то трябва да е достатъчно добро. Това е най-доброто от вас в този момент и на това място във времето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама