Таро карта за всяка зодия за 5 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 5 юни 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за тази сряда, 5 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шест чаши

По най-добрия начин, докато вървите по алеята на спомените, носталгията може да ви победи. Позволете това да ви покаже докъде сте стигнали, като същевременно празнувате корените си. Това е добър момент да извадите всички запазени картички, които имате, стари снимки или всякакви сантиментални неща. Не е нужно също да е нещо осезаемо; можете да легнете и да играете през спомените в главата си!

Телец

Карта Таро: Влюбените

Телци, трудно е да знаете на кого да дадете сърцето си. Тази карта Таро може да означава, че се чувствате разсеяни от неща, които са извън връзката ви. Тревата изглежда по-зелена от другата страна. В резултат на това вие не давате всичко от себе си на партньора си. Време е да решите, Телци, дали искате да сте там, където сте, или някъде другаде. Ако е някъде другаде, тогава направете своя ход.

Вижте още: Тези 3 зодии напълно се променят, когато са влюбят

Близнаци

Карта Таро: Два меча

Не сте там, където искате да бъдете, но си спомнете всички случаи, когато това се е случвало в миналото. Чувството за блокиране може да бъде чудесен подарък, тъй като ви мотивира да надхвърлите възможностите си. Вижте какво желаете и направете план да го постигнете.

Рак

Карта Таро: Рицар на пентакли

Ангажиментът може да бъде сила, която ви държи, когато всичко друго казва да се откажете. Освен това търпението може да ви помогне да се справите с проблемите, да приемете другите и да продължите, когато сте уморени. Днес е добър ден да забележите силните си страни и да работите върху слабостите си.

Лъв

Карта Таро: Крал на чашите

Вие се стремите да създадете хармония във вашите взаимоотношения и вашите качества ще ви помогнат да стигнете до там. Днес е добър ден за работа върху дипломацията и въздействието на емпатията и разбирането в отношенията.

Дева

Карта Таро: Две чаши

Взаимното уважение е основно в здравата връзка, Деви. За да го постигнете, първо трябва да го култивирате за себе си. Как някога ще приемете или привлечете любящ човек към себе си, ако не вярвате, че сте достойни за това? Това е страхотен момент да осъзнаете своето мислене и как то отразява дълбоко вкоренени вярвания. Оттам можете да ги предизвикате да произвеждат повече любов и доброта.

Везни

Карта Таро: Асо купи, обърната

Може да имате нужда от вътрешно обновяване, Везни. Това може да се прояви под формата на нова любов, учене или духовно пробуждане. Така че, за да си осигурите почивката, за която жадувате, и винаги, когато имате свободен момент, вместо да потискате чувствата си и потенциално да се удавите в производството на допамин чрез социалните медии, отделете момент за пауза. Можете да погледнете вътре и да установите какви всъщност са вашите нужди.

Вижте още: Урок за всяка зодия за ЮНИ 2024

Скорпион

Карта Таро: Седем пентакли

Усилията ви не остават незабелязани, Скорпиони. Семената, които засаждате и поливате в този момент, ще ви се отплатят в бъдещето. Това може да ви донесе надежда, смелост и стремеж към действията ви в този момент. Не се уморявайте да правите добро, защото в идеалния момент ще дадете плодовете на работата си!

Стрелец

Карта Таро: Смърт

За да го пуснете правилно, може да се наложи да промените представите си за това какво представлява. Джак Корнфийлд е казал: "Да пуснеш не означава да се отървеш. Да пуснеш означава да бъда. Когато оставим да бъдем със състрадание, нещата идват и си отиват сами". Това дълбоко ниво на приемане може да създаде мир в сърцето ви. 

Козирог

Карта Таро: Кралица мечове, обърната

Не приемайте критики от хора, от които не бихте приели съвет, Козирози. Ако е полезно, чудесно, приложете думите им! Ако не, можете да приемете и свободно да продължите напред.

Водолей

Карта Таро: Осмица пентакли

Дайте си разрешение да се покажете точно такива, каквито сте, и продължете да се освобождавате от необходимостта да бъдете приети от другите. Днешният ден има независима и уверена енергия и ви насърчава да култивирате тези черти. Всичко друго може да бъде нечестно към вас и изтощително: да правите шоу, да се опитвате да бъдете някой, който харесва всички, когато човекът, когото започват да харесват, дори не сте истинският вие. 

Риби 

Карта Таро: Магьосникът

Когато поискате, пригответе се да получите, Риби. Част от уравнението също е да се уверите, че когато поискате или работите за промени, вие сте на място, което ги подкрепя. Което означава, че вие ​​също играете роля, така че се уверете, че ръцете ви са отворени и това, което контролирате, отразява това, което казвате, че искате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама