Таро карта за всяка зодия за 5 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 5 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 5 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Осмица пентакли

Упоритата работа се отплаща, но понякога трябва да изчакате, за да осребрите печалбите си. В момента инвестирате време и енергия в нещо, което цените, но може да ви се стори, че печалбата е далеч в бъдещето. Все още не се отказвайте обаче. Времето ще лети и вие ще спечелите големи пари, преди да се усетите.

Телец

Карта Таро: Императорът

Склонни ли сте да избягвате конфликтите? Тази карта Таро може да е знак, че конфронтацията е наред. Може да се наложи да отстоявате себе си или да се борите за кауза, в която вярвате. Така или иначе е време да запретнете ръкави и да бъдете смели.

Близнаци

Карта Таро: Рицар на жезлите

Имате ли време за пътешествие този месец? Ако искате да тръгнете по открития път, това е моментът да планирате маршрута си и да решите къде искате да отидете.  Каквото и да решите, не забравяйте да включите приключение. Забавлявайте се!

Вижте още: Големият Таро хороскоп за септември 2024

Рак

Карта Таро: Магьосникът, обърната

Не всяко умение, което притежавате, ще бъде това, което искате да правите до края на живота си. Някои хобита може да не са толкова интересни за вас. Когато приятелите или семейството ви се опитват да ви насърчат да направите нещо само защото носи пари, но не ви носи радост, кажете го.

Лъв

Карта Таро: Две пентакли

Правите ли повече от задълженията си или поемате твърде много дейности всеки ден? Отделете време днес, за да прегледате подробно графика си. Вижте какво може и какво трябва да се направи на партиди. Стремете се да акцентирате върху области от живота си, които ви карат да пропускате почивка или време насаме. Бъдете отворени за делегиране на други.

Дева

Карта Таро: Императрицата

Доверете се на интуицията си. Може би си мислите за всички причини, поради които трябва да игнорирате инстинктивните си усещания. Може да откриете, че да повярвате в себе си е много по-трудно, отколкото първоначално сте си представяли. Това чувство на разочарование, че не сте се вслушали в собственото си предупреждение, може да бъде избегнато. Когато почувствате, че нещо е правилно, слушайте; чувствайте, че ситуацията е изключена, слушайте и вие тогава.

Везни

Карта Таро: Рицар на чашите, обърната

Виждате доброто в другите и когато те блестят, ви прави щастливи, че сте ги подкрепяли по време на техния процес. Тази карта Таро обаче е предупреждение да избягвате да обичате някого заради това, което може да стане. Може да ви е трудно да дешифрирате разликата. Да бъдете фокусиран върху това кои са те е по-умният начин да решите дали да дадете сърцето си.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Влюбените

Любовта и дългосрочните връзки са прекрасни, но понякога трябва да работите, за да сте заедно. По време на труден период в една връзка има изкушението да мислите, че животът е по-добър, когато сте необвързани. Може дори да обмисляте да се разделите с любовник или да се откажете от приятел. Това е моментът да се върнете към текущата си ситуация и да видите как да поправите това, което липсва или да обсъдите нещата, за да решите дали сте се надраснали и е време за пространство.

Стрелец

Карта Таро: Обесеният

Трябва да направите това, което е най-добро за вас. Не е лесно да оставите приятел да изостане, когато целта е да стигнем до определена дестинация заедно. Но може да се наложи да работите независимо. Може да има чувство на предателство, когато решите да работите самостоятелно, но независимостта е част от живота. Здравото приятелство може да се справи с моменти, в които нещата не се получават, както сте планирали първоначално.

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Козирог

Карта Таро: Крал пентакли

Прекомерното мислене води до объркване, така че вместо да позволите на ума си да се състезава с толкова много идеи, запишете мислите си. Това, което ще ви помогне да организирате стратегията си за успех, е добре планираният график. От кого имате нужда от помощ? Какво трябва да постигнете първо? На коя дата ще започнете? Запишете всичко.

Водолей 

Карта Таро: Смърт

Сбогуването боли. Готови сте да навлезете в нов сезон от живота, така че краят на кариера или проект може да донесе както радост, така и тъга. Представете си обаче, че не сте били наясно и сте пропуснали да цените момента и да не можете да видите колко специален е той.

Риби

Карта Таро: Седем чаши, обърната

Това е вашето събуждане. Може би досега не сте забелязали много важен детайл. Яснотата се случва, когато умът ви е готов да приеме информацията, която му предоставяте. Това доказателство може да е било там през цялото време, но сте го пропуснали, защото сте били неподготвени или не сте могли да се справите с него. С други думи, този момент е идеален.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама