Таро карта за всяка зодия за 4 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 4 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 4 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шестица мечове

Освободете се от миналото, Овни. Трудно е да навлезете в нова ера от живота си, ако носите само стари мисли и вярвания. Как можете да се научите да се освобождавате от миналите наранявания и болка, за да влезете в по-радостно бъдеще? Може да ви е трудно да се приспособите към нова самоличност и синдромът на самозванеца може да се появи. Вместо да се самосаботирате мечтите си, обърнете се към тези задръжки сега.

Телец

Карта Таро: Пет чаши, обърната

Неуспехите се чувстват като поражения и провали, но са житейски уроци, предназначени да ви помогнат да израснете в силния човек, който трябва да бъдете. Опитайте се да не приемате нещо твърде лично. Бъдете обективни и вижте тази ситуация отвън, гледайки навътре. Когато можете да се отделите емоционално, можете да видите ситуацията такава, каквато е, и да не позволявате тя да повлияе на самоличността ви.

Близнаци

Карта Таро: Дяволът

Вие сте човек, Близнаци, така че е естествено умът ви да ви тласка да правите обратното на това, което сте си поставили за цел, особено ако се опитвате да се откажете от навик. Вместо да се върнете към стар модел, който се опитвате да нарушите, възнаградете себе си, за да останете силни. След няколко дни ще бъде по-малко трудно да разпознаете старите модели и да им кажете „не“ по-бързо.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за септември 2024

Рак

Карта Таро: Крал на чашите

Контролирайте емоциите си, Раци. Когато някой се опита да натисне вашите бутони, можете да ги отделите и да им попречите да задействат отговор. Можете да разберете дали някой наистина се надява да ви безпокои в името на своето удоволствие. Защо да доставяте удоволствието на този човек?

Лъв

Карта Таро: Шест жезли

Дръжте главата си високо. Увереността е вътрешна работа, така че когато се чувствате разочаровани, опитайте се да разберете защо. В моменти на съмнение в себе си, запитайте се дали сте гладни, ядосани, самотни или уморени. Грижата за себе си може да бъде пряк път към това да се почувствате повече като себе си.

Дева

Карта Таро: Асо мечове, обърната

Можете да поставите строги граници, за да избягвате да бъдете около хора, които казват неща, които трябва да запазят за себе си. Едно е да имате честно мнение, но друго е да го представите без филтър. Ако ви е трудно да слушате нещо заради тон, не се страхувайте да направите това, което е най-добро за вас.

Везни

Карта Таро: Две жезли

Всичко е възможно, когато съставите солиден план за игра, за да успеете. Предупреждението е да не отлагате. Не чакайте последния момент, за да направите нещо, за което знаете предварително. Рождените дни, годишнините, празниците и отпуските не трябва да се оставят на заден план. Можете да разделите тези събития на малки стъпки, които трябва да предприемете, и да ги планирате предварително.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Осмица от мечове, обърната

По-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Освобождаването от грижите ви е бавен и умишлен процес. Можете да опитате да го обсъдите с приятел, да запишете мислите си на хартия или да излезете и да замените старите спомени с нови. Може да преживеете моменти, в които можете да мислите само за това, което ви разстройва. Тези дни ще станат по-малко и след това един ден изобщо няма да мислите за това.

Стрелец

Карта Таро: Девет чаши

Дали това е празна мечта или нещо, което може да стане реалност? Може да не знаете дали вашата идея е достатъчно силна, за да се поддържа и изгражда. Вместо да мечтаете, положете малко усилия. Вижте дали вашето виждане има крака. Тествайте водите и проучете какво би направило мечтата ви работа.

Козирог

Карта Таро: Светът

Късметът невинаги е такъв, какъвто си го направите. Понякога можете да планирате и да вложите цялата си енергия и изведнъж животът ви отклонява в нова посока. Може да откриете, че съдбата и богатството ви подават ръка на място или ситуация, които не сте очаквали. Бъдете непредубедени. Обмислете всички опции. Когато се намеси съдбата, никога не знаете накъде ще ви отведе животът.

Водолей 

Карта Таро: Глупакът, обърната

Този ден може да изглежда малко луд на моменти. Когато в плановете ви се намеси нещо непредвидено, трябва да сте гъвкави. Поддържайте чувство за хумор. Опитайте се да не предполагате най-лошото. Помислете за вашата цел за днес и гледайте към бъдещето. Днес е капка в кофата; в крайна сметка всичко се оправя добре.

Риби

Карта Таро: Осмица пентакли

Бъдете смирени. Когато знаете, че сте естествено талантлив в определена област, е трудно да седнете на мястото на ученика. Да бъдете скромни обаче е най-голямата ви черта, когато сте дубльор или се учите от някой с повече опит. Оставете се да бъдете обучаеми. С времето ще овладеете тънкостите и скоро ще изкарвате пари, правейки това, което обичате да правите, и кой знае? Може би вие ще сте този, който учи другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама