Таро карта за всяка зодия за 4 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 4 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 4 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кралица на мечовете

Днес вие носите властна личност и активна енергия. Може да изглеждате спокойни и събрани за другите, но вътрешно сте изпълнени с амбиция и желание за победа. Днес ще успеете във всичко, което решите да правите.

Телец

Карта Таро: Страница с чаши

Днес милите думи и красивият комплимент идват към вас от най-сладката душа. Очаквайте сърцето ви да бъде докоснато нежно. Освен това, не се страхувайте да продължите с добротата или да предизвикате верига от доброта в света. Един прост жест може да помогне много!

Близнаци

Карта Таро: Страница с мечове, обърната

Какво кара една тайна да излезе наяве? Обикновено това е, когато повече от един човек знае за него. Идеята за предателство от добър приятел е далеч от ума ви. Но не бъдете твърде небрежни с това, което не искате другите хора да знаят. Тайна, която казвате, може да бъде трудна за пазене. Бъдете внимателни.

Вижте още: 4 зодии, които НЕ трябва да имат връзка с човек от тяхната зодия

Рак

Карта Таро: Четворка жезли

Искате ли да създадете или разширите семейството си? Тази карта Таро показва плодовитост и способност за зачеване или осиновяване на дете. Ако не се опитвате да увеличите семейството си, като имате дете, може да чуете, че член на семейството или добър приятел скоро очаква такава радост.

Лъв

Карта Таро: Рицар на жезлите

Кой ви кара да мислите за бъдещето? Възможен ментор може да влезе в живота ви и да ви даде поглед от птичи поглед към индустрията, в която се намирате. Обърнете внимание как менторите и хората, на които се възхищавате, общуват с другите. Слушайте как говорят и какъв стил на комуникация използват, за да получите най-добри резултати.

Дева

Карта Таро: Крал на чашите

Това, което е във вас, е достатъчно. Понякога можете да преосмислите процеса в ума си, като бъдете поразени от въпроси и съмнения в себе си. Въпреки това вие сте овластени да оставите визията си да води днес и вашите естествени влиятелни качества да блестят. Това, което предлагате в момента, е достатъчно, а това, в което трябва да израснете, ще го направите по време на пътуването. По-добре да се показвате несъвършено, отколкото изобщо да не се показвате.

Везни

Карта Таро: Две чаши

Понякога не можете да не отречете естествената искра в една връзка. Днес е добър ден да изследвате потенциала на нещо ново и да прегърнете потока на естественото съвпадение. Защо бихте отрекли възможността за истинска връзка?

Скорпиони

Карта Таро: Рицар на чашите - обърната

Създадени сте с емоции и те са красиви, тъй като ви позволяват да изпитате живота изцяло. Въпреки това, за да останат нещо добро, не трябва да им позволявате да преминават границите, които не трябва. Следователно, това е подходящо време да оцените контрола си върху емоциите в живота си, като се уверите, че растете в емоционална зрялост и сте водени от разума, а не само от сърцето си.

Стрелец

Карта Таро: Влюбените - обърната

Може да бъдете привлечени да се поддадете на изкушения. Въпреки това, това, което изглежда най-привлекателно, невинаги е най-доброто в крайна сметка. За да дадете приоритет на цялостното си благосъстояние, можете да погледнете отвъд всякакви възможни измами, забелязвайки как тези избори могат да ви повлияят в дългосрочен план. Това може да ви попречи да правите неща, които искате да не сте правили, и начин да практикувате любов към себе си и уважение.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Тройка пентакли

Днес е добър ден да помислите дали някои от вашите занаяти или умения могат да бъдат монетизирани или дали това е нещо, което бихте искали да правите. Може да ви хареса да си изкарвате прехраната или да печелите страничен труд от нещо, което обичате да правите. В противен случай можете да се насладите на подаръка си за чисто удоволствие, оставяйки го да благослови вас и другите по естествен начин.

Водолей 

Карта Таро: Десет меча

Понякога нещата не вървят така, както сте очаквали, Водолеи. Хората може да разкрият истинските си лица, оставяйки ви наранени или плановете ви да се провалят. Не може да се отрекат неизбежните болки в живота. Въпреки това, докато това може да боли точно сега, слънцето ще изгрее отново. Въпреки че може да нямате контрол над болките, които навлизат в живота ви, вие имате думата как да се отървете от него; докато болката може да е неконтролируема, но страданието може да бъде избор. Изберете изцеление и радост.

Риби

Карта Таро: Обесеният - обърната

Да имате надежди е хубаво нещо, Риби. Но не и когато те са маска, която ви пречи да признаете реалността. Това може да изглежда като многократен опит да отворите очевидно затворена врата или опит да убедите някого да има взаимни чувства. Понякога може да искате нещо да работи толкова зле, че да не ви харесва да го видите такова, каквото е. Въпреки това, фокусирането на вниманието ви върху отключването на затворена врата може да ви предпази от влизане в широко отворени врати. Това е отлично време да придобиете информираност, за да сте сигурни, че давате приоритет на най-добрия си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


  • Хороскоп за днес, 4 октомври 2024...
    Хороскоп за днес, 4 октомври 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 4 октомври 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е идеалното време да се заемете с тези витаещи задачи, които сте отлагали. Когато Луната е в благоприятна позиция, вашите енергийни нива ще бъдат високи, което ще ви помогне да постигнете повече, отколкото...

  • Късметче за всяка зодия за 4 октомври...
    Късметче за всяка зодия за 4 октомври 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 4 октомври 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Не забравяйте, че мечтите са онова нещо, на което не бива да поставяме лимити. Телец Днес ви очаква голяма печалба от тотото. Не пропускайте да пробвате късмета си. Близнаци Ден за вълнуващи емоции. Вижте...

  • Любовен цитат за 4 октомври 2024 според...
    Любовен цитат за 4 октомври 2024 според зодията

    Вижте какъв е вашият любовен цитат за днес, 4 октомври 2024, според зодията. Овен "На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина." Петър Дънов Телец "Едно простичко "Обичам те!" е по-значимо от всички пари на света!" Франк...

  • Таро карта за всяка зодия за 4 октомври...
    Таро карта за всяка зодия за 4 октомври 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 4 октомври 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Кралица на мечовете Днес вие носите властна личност и активна енергия. Може да изглеждате спокойни и събрани за другите, но вътрешно сте изпълнени с амбиция и желание за победа. Днес ще успеете във всичко,...

  • Печени чушки с нахут...
    Печени чушки с нахут

    Предлагаме ви една вкусна рецепта за пълнени чушки с нахут. Необходими продукти за пълнените чушки с нахут: 4 средни чушки, разполовени по дължина и почистени от семките 2 ч.ч. сол, разделена 3 с.л. екстра върджин зехтин, разделен 1 голяма глава лук, нарязана 100 г нахут от консерва,...

  • Къпана туршия от тефтера на баба...
    Къпана туршия от тефтера на баба

    Вижте как да си приготвите тази къпана туршия за зимата. Със сигурност трябва да я опитате, няма да се разочаровате. Необходими продукти за къпаната туршия за 3-литров буркан: червени чушки 250 мл вода 250 мл оцет 250 г захар 125 г сол 1 глава чесън на скилидки 1 глава целина с листата,...

виж всички виж всички
Реклама