Таро карта за всяка зодия за 30 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 30 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 30 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шестица мечове

Промяната може да е трудна, но е необходима. Въпреки че е неудобно и понякога плашещо, то е от съществено значение за вашия растеж. С помощта на други, които могат да видят вашата стойност и да се борят за вас или да действат като отговорни партньори, може да се отдалечите от стари неща, които вече не ви служат.

Може да имате неща в живота си, за които знаете от известно време, че трябва да се отървете от тях, но откъсването от навиците може да отнеме време. В тези моменти имайте достатъчно любов към себе си, за да направите най-доброто за себе си и търпение, за да дадете благодат, когато се подхлъзнете в пътуването си.

Телец

Карта Таро: Тройка пентакли

Работата е централна част от живота ви и в този момент ви се предоставя прекрасната възможност да подобрите връзката си с нея. Това може да изглежда като предизвикателни неща, които не ви служат, като забелязване на лоши навици или липса на граници.

Направете каквото можете. Ще станете уверени, знаейки, че се показвате за себе си. Това е чудесен момент да попитате какво ви пречи да се наслаждавате на работата си и как можете да намерите повече удоволствие в нея.

Близнаци

Карта Таро: Две чаши

Животът е пълен с приливи и отливи, Близнаци. Ще има моменти, когато добрите неща в живота ви, като връзките, може да не са толкова пламнали, колкото преди. Това невинаги означава, че нещо не е наред; може да означава естествените вълни на живота.

Важното е да дадете приоритет на връзката и последователността в нещата, които са важни за вас; въпреки че не можете да контролирате външния резултат, можете да помислите дали да допринесете за това, което можете да контролирате. Намерете наслада и мир в това.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 30 септември - 6 октомври 2024

Рак

Карта Таро: Десет пентакли

Желаете успех и сигурност. Добрата новина е, че с вашата упорита работа това се превръща в нещо повече от надежда или мечта; става реалност.

Това е вашият знак да останете последователни и да работите. Можете да се насладите на пътуването, като същевременно имате предвид крайните си цели. Това е страхотно време да практикувате благодарност за това къде сте сега, като същевременно оставяте надеждите си за бъдещето да ви подхранват.

Лъв

Карта Таро: Четворка чаши

Понякога най-доброто, което можете да направите, е да оставите ситуацията да се оправи сама. Може да почувствате, че сте направили всичко възможно и имате нужда от почивка. В тези моменти се оставете да си почивате в истината, че всичко се получава и понякога, колкото по-големи са обратите, толкова по-голяма е историята.

Може би е най-добре да се отдръпнете, за да придобиете перспектива, да погледнете на ситуацията си със свежи очи и да растете с надежда. Вашата история още не е завършена и красивите неща предстоят!

Дева

Карта Таро: Асо жезли

Деви, виждате, че противно на вашите страхове и съмнения, вие сте способни на толкова много и дори на моменти да изненадвате себе си.

Това е прекрасен ден да се отпуснете и да практикувате любов към себе си. Вместо да се чувствате против себе си чрез критика, работете, за да се почувствате по-заземени и горди от действията си. Когато срещнете препятствия или предизвикателства, можете да ги разглеждате като възможности да покажете всичко, на което сте способни!

Везни

Карта Таро: Асо мечове

Това е прекрасно време да се противопоставите на всяка парализа, която може да изпитвате, като направите осезаема стъпка, за да се доближите до целите си днес. Често това не е размерът на вашето действие, а самото движение. Така че може да е толкова просто, колкото да направите план или да се изправите пред страховете зад тях.

Въпреки че трансформацията може да не настъпи за една нощ, това, което има най-голямо значение, е да се проявите за себе си по реалистичен начин днес; това е всичко, което можете да поискате от себе си.

Скорпиони

Карта Таро: Обесеният

Докато разглеждате обстоятелствата, може да не сте сигурни какво да правите, Скорпиони. Интуицията ви обаче може да ви послужи като ориентир, който да ви насочи по правилния път.

Това е чудесен момент да не се съпротивлявате на интуицията си, а да се докоснете до нея. Можете да се откъснете от шума и да слушате неговия тих, тих глас.

Стрелец

Карта Таро: Крал Пентакли

Когато се опитвате да изградите своя имидж, съсредоточете се върху израстването на качествата и аспектите, които са важни за вас.

Понякога може да бъде лесно да се увлечете в опитите си да изглеждате по определен начин, когато най-доброто нещо, което трябва да направите, е да растете в тези области и да оставите истината да говори сама за себе си. Не се притеснявайте за резултата; тревожи се за корените. Можете да вярвате, че това, което е, ще стане очевидно.

Вижте още: Намислете си число и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за октомври 2024

Козирог

Карта Таро: Шест пентакли

Даването често може да изглежда нежелателно, тъй като даването на другите може да се разглежда като загуба за самите нас. Когато обаче гледате на дарбата си като на инвестиция в това, което е важно за вас, като например да благославяте другите, това вече не изглежда като загуба, защото гледате какво расте, дори и да не сте вие.

Това е прекрасно време да се облегнете на дарбата на щедростта, Козирог, дори ако всичко, което трябва да дадете, е любов и себе си.

Водолей 

Карта Таро: Десет чаши, обърната

Невинаги можете да разчитате, че усилията ви ще бъдат външно похвалени. В тези моменти е важно да разпознаете себе си. Вашата гордост може да се формира върху увереност, вместо другите да ви хвалят и приемат. Например, можете да направите това, като празнувате победите си и забелязвате растежа си!

Риби

Карта Таро: Страница с пентакли, обърната

Може да давате всичко от себе си на нещо, но не давате всичко, което можете. Това означава понякога можете да се посветите изцяло на нещо, но да ви липсва цяла чаша поради липса на баланс или други неща, които да подхранват духа ви.

Гарантирането, че сте цялостни социално, духовно, физически и психически, преди да стигнете до приоритетите си, може да ви помогне да се представите на сто процента, вместо да се посветите, докато сте изтощени или неудовлетворени, като по този начин пожънете много по-значим резултат. Работете по-умно, не по-усилено, Риби. И се уверете, че вашите действия не намаляват благосъстоянието ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама