Таро карта за всяка зодия за 30 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 30 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 30 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Влюбените

Има ли нещо, което да ви разсейва от това, което обичате? Разсейването може да бъде за момент привлекателно, защото обещава примамлива възможност да направите нещо ново. Въпреки че е красиво да опитвате нови неща, имайте предвид манталитета „тревата е по-зелена от другата страна“, което може да доведе до безкрайно преследване на нещо привидно повече или по-добро.

В действителност тревата става по-зелена там, където я поливате. Може да намерите успеха, който търсите, когато спрете да скачате от нещо на нещо, засадите се на едно място и позволите на енергията ви да расте там.

Телец

Карта Таро: Десет пентакли

Парите ще дойдат при вас. Дълг към вас може да бъде платен, когато най-малко го очаквате. Може да сте решили да оставите финансово споразумение в името на мира или приятелството; това таро обаче обещава приходи, идващи във вас, и може да е от множество потоци.

Близнаци

Карта Таро: Четворка мечове

Има сила в записването на вашите идеи, Близнаци. Вашата креативност може да бъде повишена днес и вие развивате въображаеми идеи и планове. Запишете ги, когато идват, и не чувствайте нужда да решавате бързо; помислете какво би могло да бъде най-жизнеспособно за вас в дългосрочен план. Записвайте какво мислите и чувствате, че имате нужда точно сега.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за СЕПТЕМВРИ 2024

 

Рак

Карта Таро: Рицар на мечовете

За да се сбъднат мечтите ви, действията ви трябва да съответстват на вашите намерения. Например, можете да желаете едно растение да расте или да имате най-голямото намерение да го отглеждате, но ако не му дадете осезаемо това, от което се нуждае, като го поливате и го оставяте да престои на слънце, това няма да стане. Тази карта Таро ви напомня да оставите избора си да отразява целите ви и да обърнете внимание на автентичното си вземане на решения. Ако сърцето ви иска едно и избере да правите нещо друго, може да не постигнете същото ниво на успех, защото сърцето ви не е било изцяло в работата.

Лъв

Карта Таро: Крал Пентакли

Когато се грижите за някого, вие сте склонни да сте малко покровителствени към него. Може да откриете, че чувствителността ви към изслушване на критики за партньора ви се увеличава, колкото повече сте въвлечени в личния му живот. Може да успеете да погледнете това в перспектива и да се отделите, но емоциите ви може да се задействат днес.

Дева

Карта Таро: Крал на жезлите

Вие сте създадени за велики неща, Деви. Тази карта Таро призовава вашите вътрешни лидерски способности и осъзнаване на целия ви потенциал. Имате всички необходими умения, за да се издигнете над обстоятелствата си. Може да не вярвате в себе си днес, но правенето на малки стъпки всеки ден допринася. И докато се издигате през предизвикателствата, ще осъзнаете колко сте способни.

Везни

Карта Таро: Осмица пентакли

Готови ли сте да бъдете ученик на нещо, което обичате да правите, но бихте могли да подобрите? Всеки ден е възможност да научите повече за областта, в която сте избрали да се занимавате, и да го направите успешно. Това е вашето време да четете книги, да се учите от другите и да гледате. Не се страхувайте да опитате.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Девет чаши

Желание, за което копнеете, може да е по-близо до реалността, отколкото си го представяте. Може да откриете, че имате умение или идея, които са били недостатъчно използвани в света. Това може да е вашият шанс да намерите печеливша ниша, идеална за вас на пазара.

Стрелец

Карта Таро: Умереност

Бъдете търпеливи. Понякога е трудно да сдържите емоциите си. Но с малко осъзнатост, време и търпение можете да бъдете полезни в по-висока степен, отколкото сте се втурнали да коригирате проблем в самото начало.

Козирог

Карта Таро: Шест жезли

Празнувайте малките си победи. Имате много неща, за които да сте благодарни, така че запишете своите благословии. Можете да сте благодарни и да упражнявате благодарност за вашето здраве, вашата работа и сегашното ви положение, дори по време на трудности. Да виждате нещата такива, каквито бихте искали да бъдат, е лидерска черта.

Водолей 

Карта Таро: Седем от мечове

Не е нужно да казвате някои неща на хора, които току-що сте срещнали. Не е ваша работа да ги настигнете до мястото, където сте сега. Внимавайте с прекомерното споделяне. Най-добре е да се оттеглите и да проявите сдържаност.

Риби

Карта Таро: Две жезли

Кой път избирате? Може да искате да знаете резултата от даден проблем, преди да решите какво да правите. Днес обаче може да е необходима сляпа вяра. Трудно е да се доверите на неизвестното, но там започва истинското ви израстване в приключенията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама