Таро карта за всяка зодия за 3 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 3 септември 2024
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква този вторник, 3 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Два меча

Очите ни виждат само повърхността, което може да накара добротата да бъде забравена. В действителност често има много по-дълбоки неща под повърхността, които не се виждат. Във вашите взаимодействия мислете, че това е така и имайте благодат към недостатъците на хората. Това напомняне може да ви даде търпение с хората, които срещате, и преживяванията, които имате.

Телец

Карта Таро: Кралица на мечовете

Вашата щедрост може да бъде своевременно облекчение за някой друг. Ако искате да вдъхнете цел и дори да се почувствате по-добре, благославяйте другите по начини, по които можете. Прости, мили думи или действия, които говорят. Това може да започне, като разберете къде е необходима помощ.

Близнаци

Карта Таро: Страница с пентакли

Колко сте склонни да учите, Близнаци? Или по-скоро, когато ви повикат или ви дадат съвет, как го приемате? Днешният ден ви предизвиква да помислите върху това, защото да бъдете обучаеми е качество, с което можете да  стигнете далеч. Бариери като несигурността могат да ви попречат.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за СЕПТЕМВРИ 2024

Рак

Карта Таро: Справедливост

Тази карта означава да направите правилния избор и да стоите в истината, дори ако го направите сами. Това е чрез това да сте твърди на земята си и да сте уверени, че можете да устоите на „бурите“, когато идват. Какво по-добро време от настоящето да усъвършенствате своите вярвания, за да не бъдете разклатени, когато се появят съмнения?

Лъв

Карта Таро: Пет жезли

Вътрешните конфликти могат да ви накарат да се почувствате неспособни да се свържете с вашата висша сила днес. Въпреки това можете да се покажете такива, каквито сте. Може да не сте наистина възпрепятствани от връзка, но го правите от място на добри чувства.

Дева

Таро карта: Сила, обърната

Не бъдете прибързани или импулсивни. Може да допуснете грешки. Вместо да правите нещо без да мислите, обмислете внимателно възможностите си и изберете това, което смятате за правилно за вас.

Везни

Таро карта: Девет пентакли

Бъдете задълбочени. Можете да разберете какво да се подобри или не. Може да чувствате, че всичко е наред и нямате нужда от нищо допълнително, но как ще разберете, ако не опитате в началото?

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Слънцето

Вие сами можете да създадете своето щастие. Тази карта ви мотивира да поемете дълбоко въздух и да направите каквото можете, за да култивирате добротата в сърцето и живота си. Независимо дали се излива в благодарност, разширяване на перспективата ви или задълбочаване на признателността за настоящия момент, това, което поливате, расте!

Стрелец

Карта Таро: Четворка чаши, обърната

Чувствали ли сте се в безизходица? Пробивът, който желаете, е зад ъгъла. Тази карта също така ви мотивира да поемете контрола върху това, което е във вашата власт, и да правите неща, за които знаете, че помагат да подобрите живота си. Може да е спазване на обещания към себе си (практикуване на дисциплина) или дори почивка. Оценете личните си нужди в този момент и се срещнете със себе си там, където се намирате.

Козирог

Карта Таро: Десет жезли

Делегирането е ключово, Козирози. Преназначаването на маловажни, по-малки задачи може да ви позволи да се съсредоточите върху най-ценното и ефективно използване на вашето време. Това дори може да е добър вариант за вас, ако има неща, които не ви харесват и можете да си позволите да подпишете на някой друг.

Водолей 

Карта Таро: Тройка пентакли

Ако ви интересува, можете да монетизирате вашите умения и активи, за да се поддържате. Дори и да не го направите, те могат да имат огромна стойност отвъд паричните мерки. Това може да е подходящо, ако искате да направите кариерата си или да се занимавате с нещо, към което сте страстни и в което сте добри.

Риби

Карта Таро: Три жезли

Денят е прекрасен за приключения или за подхранване на изследователски дух. Това е страхотно време да опитате нещо ново и да поведете с оптимизъм. Вървите в плодородна почва, където много идеи, върху които се действа, могат да бъдат възнаграждаващи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама