Таро карта за всяка зодия за 29 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 29 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този понеделник, 29 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кулата

Нов ден и може би ще изпитате нов проблем. Нещо свежо от вселената, което е своеобразна прикрита благословия. Въпреки че може да реагирате бързо, опитайте се да не губите хладнокръвие или перспектива по време на трудни моменти.

Телец

Карта Таро: Сила

Имате много силни черти и една от тях е, че можете и често успявате да се справите с класа и такт. Днес може да се наложи да демонстрирате своята смела страна.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 юли - 4 август 2024

Близнаци

Карта Таро: Десетка мечове, обърната

Днес може да срещнете човек с устойчиво мислене. Като гъвкав мислител, това може да ви разочарова, но внимавайте. Не искате да се опитвате да промените човек, който няма желание да се промени. Може да се наложи да се отдалечите.

 

Рак

Карта Таро: Седем чаши

Пред вас ще се открият изобилие от възможности и крайният резултат може да бъде нещо, което не бихте очаквали: претоварване.

Може да не знаете кой път да поемете или какво да приемете. Предлагането на твърде много може да доведе до объркване. Опитайте се да запазите ясно съзнание. Послушай сърцето си. Може да ви помогне да разберете кой път е най-подходящ за вас, за да можете да изберете мъдро.

Лъв

Карта Таро: Два меча

Имате ли нужда от партньор в живота? Не е нужно да избирате някой, който е точно като вас. Вероятно е най-добре да намерите някой малко по-различен от вас. Различията внасят баланс на черти във връзката.

Дева

Карта Таро: Кралица чаши

Може да нямате дълбоки джобове, но можете да дадете това, което имате. Вие сте щедри и мили, особено защото сте били някой в ​​нужда.

Вашата интуитивна страна лесно се проявява, когато хората преминават през трудни времена. Днес ще търсите възможности да улесните живота на другите, защото имате толкова голямо, голямо сърце.

Везни

Карта Таро: Десет жезли

Време е да свалите розовите очила, за да видите нещата такива, каквито са. Може да искате и копнеете да видите доброто в човек, но написаното е на стената. Има недостатъци. Недостатъците не правят човек „лош“, но това означава, че има работа за вършене. Какво можете да направите? Можете с любов да донесете нещата на тяхното внимание и насърчително да поискате промяна. Бъдете търпеливи. Нещата изискват време.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

 

Скорпиони

Карта Таро: Кралица жезли

Вие сте пълни с изненади и когато става въпрос за подценяване, това се случва от време на време. Днес ще запретнете ръкави, за да покажете на света от какво сте направени.

Стрелец

Таро карта: Асо пентакли

Очаквате с нетърпение новия ден, защото той предлага ново начало. Платното е чисто, Стрелци. Можете да създавате каквото желаете - направо от сърцето.

Козирог

Карта Таро: петица пентакли

Животът става по-добър за вас по отношение на любовта. В началото може да сте мразили да се връщате на сцената за запознанства, но ще постигнете своя успех и ще откриете, че сега е много по-лесно да се ориентирате.

Водолей 

Карта Таро: Асо купи

Какъв е вашият основен фокус, Водолеи? Решавате проблеми за другите и пренебрегвате собствения си живот? Случва се понякога. Тази карта Таро е нежно напомняне да се прегрупирате.

Риби

Карта Таро: Страница с мечове

За да сбъднете желанията и мечтите си, трябва да работите, за да ги сбъднете. Имайте дълбок ангажимент към визията си. Напишете целта си. Определете дата, на която се надявате да го постигнете. Създайте табло с визия, ако това ви помага да концептуализирате това, което желаете. Бъдете готови да вложите всичко и да проектирате живота, който искате да живеете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама