Таро карта за всяка зодия за 29 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 29 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 29 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Страница с пентакли

Колко сте склонни да учите? Или по-скоро, когато ви повикат или ви дадат съвет, как го приемате? Днешният ден ви предизвиква да помислите върху това, защото да бъдете обучаеми е качество, с което можете да  стигнете далеч. Бариери като несигурността могат да ви попречат.

Телец

Карта Таро: Три меча

Може да сте осакатени от тежестта на минали наранявания или история. Добрата новина е, че не е нужно да ги държите толкова здраво, Козирози. Можете да преформулирате и да освободите тежестта. Не сте обвързани с миналото или с човека, който сте били тогава. Хората се развиват, променят, учат и растат. Днешният ден ви кани да си дадете свободата да го направите.

Близнаци

Карта Таро: Десет жезли

Делегирането е ключово. Преназначаването на маловажни, по-малки задачи може да ви позволи да се съсредоточите върху най-ценното и ефективно използване на вашето време. Това дори може да е добър вариант за вас, ако има неща, които не ви харесват и можете да си позволите да подпишете на някой друг.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Рак

Карта Таро: Четворка чаши

Преживяванията могат да държат ключове към нови врати, както нищо друго не би могло. Ако дадена дейност не ви примамва, не отхвърляйте бързо възможност. Те могат да бъдат ценни под формата на уроци и стъпала във вашето собствено развитие.

Лъв

Карта Таро: Колелото на съдбата

Късметът е свързан с причината и следствието. Вие сте този, който създава вашето добро състояние. Ако ви е писано да се изкачите по стълбата на успеха, това е, защото решавате да вземете всяко стъпало стъпка по стъпка. Днес бъдете свръхусърдни относно живота, който се надявате да грабнете.

Дева

Карта Таро: Колесницата, обърната

Казват, че отказалите се никога не се отказват, но понякога е най-добре да спрете да се опитвате да правите нещо, което не работи. Може да имате правилно намерение, но неправилно прилагане на усилия и енергия. Запомнете, да правите едно и също нещо многократно е форма на лудост. Спрете лудостта и опитайте различен път.

Везни

Карта Таро: Пет жезли

Вътрешните конфликти могат да ви накарат да се почувствате неспособни да се свържете с вашата висша сила днес. Въпреки това можете да се покажете такива, каквито сте. Може да не сте наистина възпрепятствани от връзка, но го правите от място на добри чувства.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

 

Скорпиони

Карта Таро: Осмица чаши 

В крайна сметка сълзите спират да текат и се появява нов смях. Вие сте приключили с плача и това не е защото сте взели решение да спрете; това се дължи на излекуваното ви сърце. Сърцето ви е усетило всяка тъжна емоция, която може да изпита, и сега е готово да изследва обратното на тъгата: мъдрост с радост. Бъдете щастливи, че изгубеното ви е довело до това място на вътрешна сила и смелост.

Стрелец

Карта Таро: Кралица на мечовете

Вашата щедрост може да бъде своевременно облекчение за някой друг. Ако искате да вдъхнете цел и дори да се почувствате по-добре, благославяйте другите по начини, по които можете. Прости, мили думи или действия, които говорят. Това може да започне, като разберете къде е необходима помощ.

Козирог

Карта Таро: Тройка пентакли

Ако ви интересува, можете да монетизирате вашите умения и активи, за да се поддържате. Дори и да не го направите, те могат да имат огромна стойност отвъд паричните мерки. Това може да е подходящо, ако искате да направите кариерата си или да се занимавате с нещо, към което сте страстни и в което сте добри.

Водолей 

Карта Таро: Справедливост

Тази карта означава да направите правилния избор и да стоите в истината, дори ако го направите сами. Това е чрез това да сте твърди на земята си и да сте уверени, че можете да устоите на „бурите“, когато идват. Какво по-добро време от настоящето да усъвършенствате своите вярвания, за да не бъдете разклатени, когато се появят съмнения?

Риби

Карта Таро: Слънцето

Хората не са машини. Удоволствието и почивката са необходими в живота! Дори ако не можете да организирате ваканция сега, може да има по-малки неща, които можете да добавите към деня си, може би сутрин или вечер, преди нещата да се ускорят за вас. Може би е чаша кафе и седене навън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама