Таро карта за всяка зодия за 28 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 28 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 28 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Рицар на пентакли

Справяте се по-добре, отколкото си мислите. Времето в момента може да има начин да тече привидно бавно, но когато погледнете назад, то отлита, преди да се усетите. По същия начин ежедневният растеж може да изглежда незначителен или дори незабележим, но може бързо да се увеличи. Може да чувствате, че ви предстои дълъг път в пътуването ви, но тази карта отбелязва печалбата от честна упорита работа. Също така служи като напомняне да отпразнувате колко далеч сте стигнали.

Телец

Карта Таро: Крал на жезлите

Картата подчертава вашите победи, не непременно самата печалба, но как сте се издигнали над това, което е било зад вас. Тази карта също така съветва да се научите да не се подчинявате на късното начало, недостатъците или слабостите в живота си, което може да ви възнагради значително. Може да бъде много задоволително и да изгради увереност за вас да погледнете назад и да видите докъде сте стигнали, не само като видите къде сте поради обстоятелствата, но и чрез упорит труд и преднамереност.

Близнаци

Карта Таро: Асо пентакли

Можете да научите голямата стойност на пестеливостта. Необходима е практика, за да помислите как вашите навици за харчене ще повлияят на цялостната ви финансова картина в дългосрочен план. Правете малки инвестиции, съчетани със спестяване на пари, когато можете да добавите бързо.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Рак

Карта Таро: Седем жезли

Вие сте добре оборудвани с уменията и качествата за изграждане на успех. Тази карта подчертава вашата смелост, решителност и сила, които ще ви помогнат. Въпреки че шансовете може да изглеждат срещу вас или страхът чука на вратата ви, късметът е на ваша страна. Това е моментът да заемете позиция или стъпки, за да работите към целите и мечтите си.

Лъв

Карта Таро: Четворка пентакли

Усещали ли сте се объркани или притеснени на работното място? Тази карта разкрива как безпокойството за дребни детайли или разочарование може да доведе до по-голямо негодувание. Тя също така внася светлина върху необходимостта от делегиране на конкретни задачи.

Дева

Карта Таро: Отшелникът

Независимо дали е добра или лоша, тази карта ви насърчава да подобрите себе си. Това може да изглежда като преодоляване на всякакви препятствия, които ви пречат или да се научите да намирате неща, които ви харесва да правите сами. Основният фокус е да опознаете себе си повече и да имате място да останете неподвижни.

Везни

Карта Таро: Магьосникът

Има сила в това да мислите самостоятелно. Тази карта осветява вашите лидерски качества, които могат да окажат значително влияние. Въпреки това, когато силата не е развита, тя може да причини щети. Това е добър момент да признаете своето влияние и способност да се активизирате във времена на нужда и да работите, за да го приберете завинаги.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят много пари през септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Кралица на мечовете

Имате страхотна интуиция; трябва само да се научите да я използвате. Тази карта означава интелект и мъдрост. Можете да виждате през истината в ситуации, което може да бъде голяма сила за вас и вашия екип. Това е чудесен момент да не се страхувате да я впрегнете и използвате в полза на всички.

Стрелец

Карта Таро: Жрицата

Може да пропуснете някой детайл, особено ако се фокусирате върху повърхностни неща. Може да мислите, че познавате дадена ситуация от това, което наблюдавате, но надраскването на повърхността ще разкрие повече информация - и ще искате тези данни днес. Когато се хванете да преглеждате детайли, да изчезват по време на разговор или да не обръщате внимание на казаното, спрете се. Върнете се към момента и обърнете внимание.

Козирог

Карта Таро: Девет чаши

Средата може или да ви помогне да процъфтявате, или да ви попречи. Тази карта означава вътрешно подхранване и взема предвид факторите, които го влияят, като вашето обкръжение. Това е отличен момент да направите малка оценка и да забележите въздействието на всяко нещо в живота си. Има ли навици или хора, които не са добри за вас, или неща, които може да са послужили за цел в предишен период от живота ви, но не могат да бъдат взети в нова глава?

Водолей 

Карта Таро: Седем от мечове

Често можете да разберете кога някой прави шоу за внимание по това как се държи и какво казва. Не позволявайте на мнението на другите да ви накара да мислите, че трябва да пренебрегнете интуицията си. Знаете кога сте прави. Въпрос на време е самозванецът да ви разкрие истинската си същност.

Риби

Карта Таро: Глупакът, обърната

Увереността рядко е лоша, но ако води до арогантност, може да мислите, че знаете повече, отколкото всъщност знаете. В бизнеса, любовта и приятелствата това може да ви накара да мислите, че можете да поемате преизчислени и разточителни рискове. Бъдете внимателни. Играйте си "най-лошия сценарий" наум, за да разберете дали решението ви да бързате напред е мъдро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама