Таро карта за всяка зодия за 26 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 26 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за тази сряда, 26 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Две чаши

Може да е естествено за вас да търсите хора, които са точно като вас във връзките. Тази карта обаче служи като напомняне за красивия съюз, който може да произлезе от различията. В една връзка и двамата може да предизвикате различни части от себе си и по този начин да насърчите растежа и разширяването.

Телец

Карта Таро: Крал на мечовете

Вашият стремеж и решителност ви водят до целите ви, Телци. Тази карта отразява всички стоманени качества във вас, които просто чакат да бъдат събрани. Служи като напомняне да се потопите дълбоко, за да откриете вашата смелост; нека страховете ви бъдат гориво. Често подценяваме всичко, на което сме способни.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши - обърната

Когато възникнат негативни емоции, Близнаци, забележете съобщенията, които се опитват да предадат. Съжалението може да се опитва да ви научи на урок как да хванете повече настоящето. Горчивината може да произтича от постоянно недоволство от нещо в една връзка. В зависимост от това какво може да бъде, курсът ви на действие може да се различава. Може да се наложи да се изправите срещу стара система от вярвания или да се опитате да предадете повече очакванията си в една връзка. Първата стъпка към създаването на промяна към по-добро в живота ви започва с оценка на текущото ви състояние и предприемане на стъпки за създаване на доброта, където е възможно.

Рак

Карта Таро: Шест чаши

Може да не се нуждаете от промяна на обстоятелствата, Раци, а от промяна на сърцето. Има сила в това да оставите състоянието на сърцето ви да се крие в нещо по-голямо от обстоятелствата. Дори когато животът не е щастлив, вашата радост във вас може да продължи да живее. Можете да размишлявате на какво се опитва да ви научи сегашният ви период от живота или да практикувате благодарност там, където се намирате.

Лъв

Карта Таро: Четворка чаши

Чувствате ли се объркани от ситуация в живота си, Лъвове? Понякога в тези моменти трябва да направите всичко възможно и да оставите останалото да се реши от само себе си. Времето може да бъде най-големият дар, тъй като може да се роди нова яснота и да даде възможност да се случат неща извън вашия контрол. Всичко ще се нареди!

Дева

Карта Таро: Справедливост

Вие се стремите към баланс в живота си, Деви. Решаващо разбиране, за да стигнете дотам, може да бъде осъзнаването, че не всичко е достойно за еднакъв приоритет или стойност. Балансът може да не е равен мащаб, както може би си мислите. Това просто може да е наливане на нужното количество внимание върху нещата в живота ви, според настоящия ви сезон, и освобождаване от това, което вече не е за вас.

Везни

Карта Таро: Йерофантът

Когато градите в живота си, Везни, фокусирайте се върху корените. Можете да подрязвате и подрязвате различни неща, но истинската сила се крие в създаването на почва, от която могат да растат красиви неща, и в засаждането на правилните семена. Това може да изглежда като връщане към основите и не се опитвайте да лекувате симптомите, а причината.

Скорпиони

Карта Таро: Крал на чашите

Имате цел точно там, където сте, Скорпиони. Това може да изглежда като усърдно отношение към това, което е във вашите ръце, като вашите отговорности. Освен това, обогатяване на живота на хората около вас. Например, можете да бъдете светлината, която сте, или да предложите всякакви умения, знания или насоки, които имате.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Таро: Слънцето

Днес бъдете оптимисти! Има голям шанс да ви сполети нещо прекрасно, дори когато изглежда, че имате още един обикновен ден. Представете си единственото нещо, което искате да привлечете в живота си, и вложете всичките си емоции в него. Това е ден, в който проявленията и намеренията могат да бъдат семена, посети в почвата на душата ви и да се сбъднат за вас скоро!

Козирог

Карта Таро: Кулата

Винаги е добре да сте подготвени за неочакваното, но днес внезапна промяна в енергията за деня може да ви хвърли неподготвени. Вместо да гледате на трудното предизвикателство като на загуба на време, опитайте се да гледате на проблема си като на възможност да се учите и да растете. Дори и в най-тъмните нощи има светлина в края на тунела: вие! Вашата вътрешна светлина блести най-ярко, независимо от всичко.

Водолей 

Карта Таро: Влюбените

Разсейвате ли се от нещо извън настоящата ви ситуация? Проверете дали това е нещо, което наистина искате. Може да видите красотата на даден предмет от разстояние, но когато го имате отблизо и лично, всички несъвършенства ви се виждат ясно. Запитайте се дали искате нещо друго, защото избягвате работата, която трябва да бъде свършена сега.

Риби

Карта Таро: Магьосникът

Вие сте толкова талантливи, Риби. Вашите таланти и умения затрудняват фокусирането върху едно нещо. Можете да правите всичко, което желаете, но не по едно и също време (или ден). Изберете фокусна точка, ако искате да увеличите производителността си. Когато това приключи, можете да преминете към следващата задача и да имате голям успех!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама