Таро карта за всяка зодия за 26 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 26 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 26 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Три меча

Трудно е да се повярва, че на някой може да му липсва почтеност, когато му гласувате толкова голямо доверие. Ако преживявате някаква форма на предателство от приятел, любовник, член на семейството или колега, избягвайте да се обвинявате. Изборите и действията на всеки човек са отражение на самия него. Простете си, че сте ядосани, но си позволете да се излекувате.

Телец

Карта Таро: Шест пентакли

Тази карта сигнализира, че получавате навременна помощ или облекчение от ситуация. Това е добра новина! Това също може да е призив да бъдете този човек за някой друг. Може да бъдете водени от състрадание и щедрост да направите нещо "ненужно", но много любезно, което може да промени ситуацията на някой друг. Може също така да допринася за кауза, която подкрепяте.

Вижте още: Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година

Близнаци

Карта Таро: Рицар на жезлите

Вие сме смели. Вашите уникални перспективи или черти са вдъхновяващи за другите. Великите неща се отприщват, когато осъзнаете силата на тези неща и преследвате страстите си. Днес можете да планирате дългосрочно за бъдещето въз основа на работата, която обичате.

Рак

Карта Таро: Кралица на мечовете

Може да сте преминали през някои трудни неща, но тази карта показва, че сте позволили на дъжда да ви „пречисти“ – излизате по-силни и по-мъдри. Въпреки че може да имате изключително високи стандарти за себе си и поради това да сте свръхкритични, начинът, по който реагирате на нещата, е похвален.

Лъв

Карта Таро: Девет чаши

Средата може или да ви помогне да процъфтявате, или да ви попречи. Тази карта означава вътрешно подхранване и взема предвид факторите, които го влияят, като вашето обкръжение. Това е отличен момент да направите малка оценка и да забележите въздействието на всяко нещо в живота си. Има ли навици или хора, които не са добри за вас, или неща, които може да са послужили за цел в предишен период от живота ви, но не могат да бъдат взети в нова глава?

Дева

Карта Таро: Два жезъла

Животът може да се почувства малко по-лек, когато разширите перспективата си. Това може да означава да се доверите, да освободите контрола или да промените гледната си точка.

Везни

Карта Таро: Асо купи

Емоциите имат своето място, но те може да не са най-подходящите да вземат искрени решения. Интуицията, да, но разчитането единствено на чувства може да ви отведе по пътища, които в крайна сметка може да не са от полза. Мозъкът ви обработва преживяванията чрез емоционалните центрове на мозъка ви, преди да стигне до мястото за логика или рационална мисъл, така че чувствайте, преди да действате прибързано.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 август - 1 септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Отшелникът

Независимо дали е добра или лоша, тази карта ви насърчава да подобрите себе си. Това може да изглежда като преодоляване на всякакви препятствия, които ви пречат или да се научите да намирате неща, които ви харесва да правите сами. Основният фокус е да опознаете себе си повече и да имате място да останете неподвижни.

Стрелец

Карта Таро: Седем пентакли

Тази карта ви насърчава да уведомите другите как действията им са ви повлияли; напишете благодарствени бележки или изпратете съобщение. Освен това не се страхувайте да сте първият човек, който ще направи нещо добро за другите, особено ако изглежда ненужно

Козирог

Карта Таро: Луната

Да бъдете наранен в миналото може да създаде бъдещи проблеми с доверието – една от многото причини да защитите сърцето си. Колкото и да ви се иска да вярвате във всеки, хората невинаги могат да получат свободата да влязат в живота ви без време, за да се опознаят по-добре. Може да ви е болезнено да поставите граница и да не позволите на човек да се доближи твърде много, когато се чувствате самотни, но ще си спестите по-голяма болка и разочарование по-късно, ако първо му позволите да спечели това ниво на интимност от вас.

Водолей 

Карта Таро: Императорът

Защо да се караме? Режимът на оцеляване може да се превърне във вашата реакция, когато сте се чувствали атакувани или стресирани твърде дълго. Трябва да тренирате ума си да разпознава кога наистина нищо не е наред. Нещата могат да изглеждат несигурни, дори когато няма възприемана заплаха, защото сте се чувствали атакувани от известно време. Това е крива на учене, но оставането изцяло в момента помага. Обърнете се към себе си, когато започнете да се чувствате нервни. Скоро ще преквалифицирате емоциите си, за да изберете мира, защото животът гледа нагоре.

Риби

Карта Таро: Магьосникът, обърната

Ако се чудите дали все още сте "разбрали", всичко, което трябва да направите, е да започнете оттам, откъдето сте спрели. Бъдете търпеливи със себе си. В началото може да не сте толкова добри, колкото сте били в миналото. Въпреки това, с време и отдаденост. можете да се върнете към това сладко място - и да го надминете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама