Таро карта за всяка зодия за 25 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този вторник, 25 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Девет жезли

Може да не сте в състояние да контролирате неочаквани препятствия, Овни, но е време наистина да притежавате всичко, над което имате власт. Това е чудесен момент да извадите плановиците и да забележите какви навици искате да изградите и да се откажете. Фактът, че нещата се оркестрират повече от вашия контрол, може да бъде красив. И мирът ще дойде при вас, когато спрете да се стремите към роля, която не можете да имате. Вместо това съсредоточете енергията си върху това да правите каквото можете, за да създадете доброта и оставете останалото на когото принадлежи. Както се казва, ако е извън ръцете ви, заслужава свобода от ума ви.

Вижте още: Късметче за всяка зодия за 25 юни 2024

Телец

Карта Таро: Четворка пентакли

Няма да запазите или увеличите притежанията си, като правите неща, за да ги раздадете, Телци. Например, преди да обмислите изграждането на своите активи, може да се наложи да помислите как да се погрижите за това, което вече имате. Може да спечелите повече, но волята ви ще ви следва. Това може да изглежда като практикуване на спестяване на повече, отколкото харчите, или забелязване на манталитета, който можете да освободите.

Близнаци

Карта Таро: Шест чаши

Можете да откриете цялостна радост и обновяване, като станете по-присъстващи и се отдадете изцяло на каквото и да правите. Животът естествено може да бъде много забързан, но вашето спокойствие може умишлено да се забавя. От разходка в парка, изключете се от онлайн света или може би дори от собствените си мисли и се потопете в света около вас. Почувствайте слънцето върху кожата си и забележете колко красив е светът около вас.

Рак

Карта Таро: Пет чаши

Може да сте много объркани от текущия си живот или неприятности, но като погледнете назад, всичко ще има смисъл. Имайте вяра, нещата може да изглеждат сякаш се разпадат, но те наистина си идват на мястото. Дори в трудностите има красота; дъждът произвежда това, което нищо друго не би могло. Победите може да са за празнуване, а бурите трябва да изградят характера ви и да ви укрепят.

 

Лъв

Карта Таро: Страница с пентакли

Когато се опитвате да се ангажирате с по-добър живот или пътуване, разсейването винаги ще ви изкушава да се отклоните от този маршрут. Все пак вижте през тях и стойте твърдо в ангажиментите си. Вижте алтернативната цена; от какво се отказвате като казвате "да"? Съвпада ли с вашата идентичност или с живота, който се опитвате да изградите? Освен това тяхното желание може да не намалее, но силата им да се съпротивляват може да нарасне. Започвате да искате най-доброто за вас в дългосрочен план повече, отколкото искате сега.

Дева

Карта Таро: Слънцето

Хубави неща ви предстоят, Деви. Има благословии, които дори още не можете да видите, но те си проправят път към вас. Днес е чудесен ден да оцените колко далеч сте стигнали, какво имате в ръцете си днес и всичко, което предстои. Помислете върху това: някои от най-добрите ви дни, които все още не сте изживели, и някои от най-великите хора, които ще обичате и ще ви обичат, не сте срещали. Често един безнадежден или песимистичен дух може да състави нашата представа за бъдещето. Но осмелете се да оспорите тази гледна точка; идните дни може да не са перфектни и дори пълни с предизвикателства, но можете да се изправите пред всяко едно и да изградите живот, който обичате. 

Везни

Карта Таро: Десет жезли

Продължете сега и ще пожънете наградите по-късно, Везни. Може да чувствате само тежестта на упоритата си работа сега, но намерете почивка в погледа към бъдещето, знаейки, че всяка трудна или скучна минута е отчетена. Вашите усилия няма да бъдат напразни; работата ще бъде призната.

Скорпиони

Карта Таро: Императрицата

Дайте на другите същото количество толерантност към грешките, каквото бихте искали да дадат на вас, Скорпиони. Тази карта ви насърчава да продължите да развивате емпатия и състрадание. Това не означава, че извинявате грешките, но можете да видите по-широка перспектива и сърцето ви не е толкова закоравено от тях.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Шестица пентакли, обърната

Обърнете внимание на мислите, които имате, Стрелци. Не всички от тях са верни, но бъдете внимателни; вашето подсъзнание разпознава всеки като такъв. Ако не внимавате, лъжите могат да проникнат във вашата система от вярвания и да ви накарат да бъдете осакатени от тях. От друга страна, като направите ума си по-приятно място за пребиваване чрез една добра и истинска мисъл наведнъж, можете да промените чувствата и живота си като цяло. Вие имате силата.

Козирог

Карта Таро: Седем чаши

Имате уникални способности в себе си, Козирози. Ако не внимавате, сравнението може да ви заслепи за радостта и красотата на това, което предлагате. Това е време да се докоснете до творческата си страна и да изградите увереност в уменията си. Това също е плодородна почва да мечтаете за нови мечти и да установите визия за цел или вашето бъдеще.

Водолей 

Карта Таро: Осмица чаши, обърната

Не всички неща са добри за вас, Водолеи. Понякога дори самото нещо, което обичате най-много, може да ви нарани най-много. Това е време да имате най-голяма любов към себе си и да прекъснете това, което в крайна сметка не е добро за вас, дори и да е трудно. Сложете край на всякакви нездравословни ситуации, мисловни модели или навици. Вие имате силата да създадете красив живот. 

Риби

Карта Таро: Присъда

Придържането към нещо само защото това е, което винаги сте правили, може да не е достатъчна причина да останете с него. Това е добър момент за размисъл върху системите от вярвания или всякакви въпроси, които имате. Можете да оцените уроците, които сте научили до този момент и живота, който искате да водите в бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама