Таро карта за всяка зодия за 25 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Императорът, обърнат

Имайте милост към себе си, ако ви отнеме време за прилагане на промяната, която сте мотивирани да създадете. Mоже да желаете, но мозъкът ви все още работи със същите стари навици и са необходими време и практика, за да се създадат нови невронни пътища. Имайки това предвид, направете всичко възможно да бъде последователни, като се фокусирате върху усилията си и това, което е важно за вас.

Телец

Карта Таро: Справедливост, обърната

Парите са толкова прекрасен инструмент, но трябва да внимавате да не свързвате колко имате (или харчите) с личната си стойност. Добре е да гледате на бюджета като на разумен начин да поддържате здрави отношения с финансите и себе си. Aко прекалявате с разходите, това само ще ви накара да се почувствате добре в момента, но ужасно по-късно.

Близнаци

Карта Таро: Рицар на мечовете

Не сте човек, който пести думи, така че когато кажете, че ще направите нещо, това е като проверка. Подписано. Запечатано и доставено. Така че не е чудно, че ви притеснява, когато човек мисли, че ще се разсеете или няма да продължите. Те може да не ви познават добре в момента. Но с времето гледайте; те ще го направят и това ще бъде урок и за двама ви. За вас, за да не позволите нечии въпроси да ви влязат под кожата. И за тях очевидното. За да не се съмняват отново във вас.

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Рак

Карта Таро: Седем чаши, обърната

В нова връзка или такава с каменисти води може да се наложи да коригирате своята чувствителност и реакции. Може да не сте в състояние да реагирате по същия начин, както в здрава, по-развита връзка. Тази карта служи като напомняне за осъзнаване и призив за самоконтрол, за да служим на по-големия мир!

Лъв

Карта Таро: Страница с жезли, обърната

Защо не си подарите нещо, което да очаквате с нетърпение, за да ви помогне да работите по-усърдно тази седмица Обещайте си някакъв вид награда за постигане на лична цел или краен срок. Помислете за всички неща, които бихте искали да направите или опитате, и ако е полезно, помолете приятел да се включи, за да сте по-отговорни.

Дева

Карта Таро: Три меча

Може да изпитате дистанция от някого, когото обичате. Това може да е трудно, но може да послужи за цел, като ви напомня за тяхното значение в живота ви и колко сте благословени да ги имате. Можете да се облегнете на тази любов и да я споделите с тях, когато сте отново заедно.

Везни

Карта Таро: Пет меча, обърната

Не е нужно да се борите или да настоявате, за да разрешите всеки проблем, пред който сте изправени. Понякога те се решават сами без много усилия. Може да почувствате напрежението от вселената, когато тя започне да създава промяна. Тези моменти могат да бъдат трудни за разбиране и могат да предизвикат вътрешните ви страхове. Страхът може да имитира гняв, така че се отпуснете и изследвайте чувствата си, вместо да атакувате ситуация. Вижте какво се случва; може би не трябва да правите нищо, освен да наблюдавате.

Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според зодията

Скорпиони

Карта Таро: Пет жезли

Невероятно е как негативните чувства могат да потиснат желанието ви да се свържете с по-висша сила. Справянето с проблемите, които сте искали да избегнете, може да навреди, но изцелението си заслужава. Това е инвестиция в себе си, която води до радост. Днес може да е първият ден на огромна промяна, която възвръща вярата ви в бъдещето.

Стрелец

Карта Таро: Осмица пентакли

Учете, докато вървите. Ако нямате време или пари да се запишете на курс по тема, която искате, помислете как да се научите как да го направите. В интернет има много ресурси, които да ви помогнат да разберете как да правите почти всичко, което искате. Бъдете изобретателни и намерете това, от което се нуждаете. Започнете с малко и проправете своя път нагоре.

Козирог

Карта Таро: Асо пентакли

Не се доверявайте на предложение за помощ, защото звучи твърде добре, за да е истина. Приятел, който ви кани да кандидатствате за работа и използва знанията си, за да ви помогне да се развиете, може да е там по автентични причини. Гледайте на офертата като на форма на подарък, каквато е. Не отказвайте подарък, особено ако е нещо, от което се нуждаете и цените, защото това е инвестиция във вашето бъдеще.

Водолей 

Таро карта: Глупакът

Други може да ви помислят за глупав, че действате толкова прибързано. Но се уверете, че няма да пропуснете шанса си за щастие. Няма нужда да слушате скептиците, но ще постигнете мечтите си!

Риби

Таро карта: Два жезъла

Животът ви предлага две възможности. И двете изглеждат солидни, но трябва да изберете само една. Направете списък с плюсове и минуси. Вижте какво предпочитате и решете въз основа на факти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама