Таро карта за всяка зодия за 25 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 25 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Седем чаши

Никога не се отказвайте от мечтите си. Животът може да стане толкова натоварен, че да забравите какво искате да постигнете. Днес преоткрийте целта на живота си, като мислите за неща, които ви правят щастливи. Ако имате добър приятел, който ви познава добре, попитайте го в какво смятат, че сте добър и какво би ви направило щастливи.

Телец

Карта Таро: Кралица жезли

Бъдете себе си. Вземете смелостта да премахнете вярата, че трябва да правите неща, за да накарате другите да ви харесват. Вместо хората - фокусирайте се върху вътрешното си щастие.

Когато запазите основния фокус върху себе си, ще откриете сладък вътрешен мир, който ви позволява да правите смели избори, които резонират с това кой сте и как искате да се представите на света.

Близнаци

Карта Таро: Две чаши

Общувайте, Близнаци. Животът се чувства по-сладък, когато имате добри приятели, с които да говорите. Вместо да седите вкъщи и да правите неща сами, намерете начини да общувате и да се срещате с нови хора.

Станете доброволец или посетете забавно социално събитие, което ви позволява да се смесите с другите. Бъдете приятелски настроени и вижте как се отварят възможностите да излизате повече.

Вижте още: Страх №1, който всяка зодия трябва да преодолее, за да успее

Рак

Карта Таро: Шест чаши

Това е идеалното време да прегледате стари снимки и да си припомните. Вашата история е прекрасен учител. Можете да научите толкова много неща за това кой сте сега и докъде сте стигнали по време на това пътуване.

Имате дарбата на емоционална дистанция, така че когато погледнете обстоятелствата в живота си в ретроспекция, можете да разберете защо сте правили нещата по начина, по който сте правили тогава и какво да не повтаряте в бъдеще.

Лъв

Карта Таро: Кралица на мечовете

От какво се нуждаете, за да се чувстваш сигурни и защитени? Може да се интересувате от емоционална защита на сърцето си, мислейки, че никога повече няма да бъдете наранени, ако не се влюбите. Това звучи страхотно на теория, но едно нещо, което може да искате да преразгледате, е възможността ви да израствате емоционално без интимни отношения.

Вместо да поставите повече охрана, помислете дали да не сте по-бавни относно това кого допускате в кръга на доверие. Можете ли да отделите време, за да опознаете човек? Сега е отличен момент да практикувате самостоятелно темпото.

Дева

Карта Таро: Рицар на жезлите

Бързате ли днес? Бързането може да доведе до грешки не само в работата или отговорностите, но и във взаимоотношенията. Може да направите нещо, без да мислите, защото искате да го направите. Днешната банална картичка обаче е предупреждение. Отделете време. Не бързайте. Бъдете умишлени с думите и действията си, за да избегнете допускането на предотвратими грешки.

Везни

Карта Таро: Асо купи

Щастието е емоционално състояние на ума, което ви позволява да се свържете отново с вашето вътрешно дете и място на невинност.

Когато почувствате, че сърцето ви вече не е в хармония със светлината, която носите в себе си, запитайте се защо. Може би правите нещо, което вече не ви доставя радостта, която търсите. Ако е така, помислете дали да добавите нещо към деня си, което ви кара да се усмихвате.

Скорпиони

Карта Таро: Четворка чаши

Вътрешната красота е тайна, която често трябва да си казвате. Не е толкова разпознаваем, когато се погледнете в огледалото, но се излъчва от това, когато сте полезни или мили към другите.

Едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да останете млади и оптимисти, е да бъдете добър приятел на другите и да отделяте време, когато можете.

Стрелец

Карта Таро: Пет чаши

Днешният ден може да е идеален за излежаване на дивана и гледане на романтични филми, които връщат вярата ви в любовта. Слушайте музика, която вълнува сърцето ви. Прочетете стихотворение или чуйте история за истинската любов. Този ден е предназначен за свързване с дълбоки емоции и плачът на щастливи сълзи може да бъде толкова добър за вас.

Вижте още: 3 зодии с естествени сили да лекуват другите

Козирог

Карта Таро: Девет пентакли

Вашият поглед може да е към получаване на повече пари, власт или неща, които правят живота ви да се чувства луксозен или по-лесен. Намерете обаче баланс между материалния свят и духовния.

Имайте сърце на благодарност за всичко, което получавате. Позволете на света да познае вашата скромност и доброта, дори когато изглежда, че животът ви е благословил повече от другите.

Водолей 

Карта Таро: Седем жезли

Не харесвате ли това, което виждате във вашия свят в момента? Можете да направите промяна, ако искате. Ако не сте доволни от това как изглежда етажният план на стаята, планирайте промяна и се захващайте за работа.

Ако се чувствате недоволни от други неща, създайте списък, от който да работите, и започнете да намалявате тези времена, докато списъкът приключи.

Риби

Карта Таро: Колесницата

Умората може да промени начина, по който се чувствате, когато вършите работа, която обикновено обичате. Може би не мислите, че вършите толкова страхотна работа. Може да почувствате, че не сте на мястото си, където ви е мястото.

Вместо да се обвинявате, помислете какъв трябва да бъде процесът точно сега. Имате ли нужда от повече комуникация или повече качествено време с някого? Каквото желаете, поискайте го.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама