Таро карта за всяка зодия за 25 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 25 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 25 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Отшелникът

Имате ли нужда от малко тихо време, за да помислите за бъдещето? Отшелникът е знак от Вселената, че самотата е най-бързият път към вътрешния мир. Може да поискате да погледнете в сърцето си за отговори на вашите въпроси.

Телец

Карта Таро: Осмица пентакли

Към какво работите? Тази карта Таро показва фокус върху парите. Може да сте готови да пожънете наградите от завършена работа. Бъдете търпеливи, парите идват при вас скоро.

Близнаци

Карта Таро: Страница с чаши

Кого слушате най-много? Може да се изкушите да приемете нечие съобщение за чиста монета. Не правете това или може да съжалявате, че не сте проверили информацията за себе си. Днес може да се наложи да погледнете отвъд пратеника и да потърсите истината в съобщението.

Вижте още: Какво можете да очаквате през ноември 2024 според зодията

Рак

Карта Таро: Звездата

Мислили ли сте да си вземете почивка от социалните мрежи? Днешният ден е идеален, за да се откъснете от мобилния си телефон и да бъдете повече в реалния живот. Звездното таро ви кани да медитирате и да търсите взаимодействие с вашата висша сила и вселената - не с интернет.

Лъв

Карта Таро: Смърт

Тази карта Таро ви уведомява, че е време да разчистите личното пространство и да освободите място за нови неща. Ако искате да дарите артикули, сега е идеалният момент да го направите. Отидете да пазарувате. Направете място в гардероба си за нови дрехи и създайте различна визия за есенния сезон.

Дева

Карта Таро: Кралица пентакли

Не всеки ще се съгласи с вас, но това може да е нещо добро. Ще трябва да се придържате твърдо към своите убеждения. Днес не е ден, в който да се притеснявате за вътрешните си желания и чувства. Стойте твърдо. Бъдете верни на себе си.

Везни

Карта Таро: Страница с жезли

Запазете определени неща за себе си. Може да се изкушите да споделите плановете си с другите, но днес помислете за тях малко по-дълго.

Нека визията ви бъде ясна. Когато споделяте твърде много мечтите си, каните енергията на други хора в собствената си, което може да замъгли вашите идеи или да ги наруши. Ако работите върху нещо специално за вас, дръжте го в сърцето си, докато настъпи подходящият момент.

Скорпиони

Карта Таро: Две чаши

Може да уловите енергията на друг човек и да се настроите с него. Когато се влюбите или сте близки с приятел, връзката е истинска и не може да бъде фалшифицирана.

Признайте тези божествени взаимоотношения такива, каквито са. Гледайте на това като на привилегия да споделяте живота с човек, който е тип сродна душа за вас.

Стрелец

Карта Таро: Осмица жезли

Животът се движи бързо и от вас зависи да поддържате темпото или да го настроите на това, което е по-изпълнимо за вашите нужди. Днес може да се почувствате прибързани да завършите проекти и да отговорите на другите.

Вашето време може да се чувства като собственост на света, а не на вас самите. Когато тази фаза премине, запитайте се как да създадете повече контрол във външния свят. Освен това помислете как бихте могли да постигнете повече мир във вътрешната си вселена.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Девет чаши

Вие карата нещата да се случват. Светът разкрива, че всичко може да бъде ваше според съдбата ви. Днес приемете небесните дарове, както идват. Не се отричайте. Приемете моментите на величие, когато идват. Позволете си да бъдете щастливи.

Водолей 

Карта Таро: Магьосникът

Имате толкова много прекрасни таланти. Коя обичате най-много? Какво обичате да правите всеки ден? Може би този талант може да ви доведе до вашата цел. Ако усещате празнота в сърцето си, запълнете я с повече от това кой сте и какви умения можете да споделите с другите.

Риби

Карта Таро: Слънцето

Празнувайте доброто на нещата, които сте спечелили. Днес ще бъде страхотен ден. Не е нужно да имате причина да организирате парти или да се потупате по рамото. Вие сте тук и всичко, което ви се дава, е момент за радост, признателност и благодарност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама