Таро карта за всяка зодия за 24 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 24 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 24 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Четворка мечове

Отделете време за изцеление. Четворката мечове разкрива нужда от почивка от работа. Имате ли малко свободно време, което можете да планирате от работата си? Насладете се на почивка у дома или планирайте да отидете извън града и да посетите приятели и семейство в родния си град.

Телец

Карта Таро: Йерофантът, обърната

Дайте си малко благодат. Не можете винаги да сте перфектни, въпреки че може да признаете, че често се доближавате много.

Днешната карта Таро показва необходимост да създадете нов набор от правила за живота си. Kакво искате да промените? Какво може да се направи по-добре? Представете си живота какъвто желаете и след това се захващайте за работа.

Близнаци

Карта Таро: Пет меча

Конфликтът е като родилната болка; това означава, че идва промяна. Може да изживявате началото на нов живот или нова глава. Ако сте надраснали работа или връзка, гледайте на конфликта като на сигнал, че е време да погледнете отвъд това, където сте сега. Може да се появи ъгъл, който ви дава усещане за посока, за която умът и сърцето ви са подготвени.

Вижте още: Какво можете да очаквате през ноември 2024 според зодията

Рак

Карта Таро: Рицар на пентакли

Мисленето е трудна работа. Вие сте упорит човек с големи мечти. В някои дни трябва да обмислите нещата.

Може да поискате план, за да знаете какви стъпки да предприемете тази седмица по отношение на работа, връзка или някакъв страстен проект. Отделете време за себе си, за да постигнете тези неща. Не позволявайте седмицата да мине толкова бързо, без да уважите вашите желания и мечти.

Лъв

Карта Таро: Тройка чаши, обърната

От какво бягате? Натовареният график може да сигнализира, че имате голямо търсене и сте заети по основателна причина. Но дали го пълните със светски неща и трябва да преосмислите процесите си? Вижте, че задачите, които изпълнявате всеки ден, са жизненоважни за общите ви планове. Правите ли неща, които не трябва да правите? Изрежете ги и използвайте разумно свободното си време.

Дева

Карта Таро: Обесеният, обърната

Признайте си, когато не знаете. Трудно е да признаете, че сте се забъркали, но егото може да е сладко, когато преглъщате гордостта поради правилните причини.

Не се страхувайте да поискате време, когато имате нужда от него. Задавайте въпроси. Бъдете ученик днес, особено ако осъзнавате, че имате малка крива на обучение.

Везни

Карта Таро: Крал на чашите

Можете да изберете около кого искате да бъдете. Някой може да се опитва да контролира вашите решения. Може да е учител, шеф или приятел. Имате опции, Везни. Ако трябва да отстоявате правото си на решение, говорете за това. Позволете на гласа си да бъде чут.

Скорпиони

Карта Таро: Две чаши

Прекъснали ли сте връзката с приятели и семейство? Когато бъдете наранени, може да се отдръпнете в личното си безопасно пространство. Днес Двете чаши ви канят да се изправите и да преодолеете страховете си. Можете да възстановите доверието наведнъж и да възстановите мост, изгорен от емоции.

Стрелец

Карта Таро: Кралица жезли, обърната

Мъдростта говори на всички. Ако усетите, че вашата несигурност започва да излиза на повърхността, вслушайте се в емоциите си и работете върху тях.

Какво ви кара да се чувствате малки? Как можете да направите неща, за да култивирате подобрено самочувствие? Дневник за тези мисли и идеи. Вижте какво ще измислите.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Крал на мечовете

Умствената яснота прави чудеса, особено когато не можете да видите гледната точка на друг човек. Днес може да изпитате по-голяма съпричастност към ситуацията на приятел, просто като се дистанцирате.

Как бихте отговорили, ако бяхте в ситуацията на приятел? Гледането на нещата от гледната точка на друг човек може да бъде много по-точно и полезно, когато искате да ви подкрепят.

Водолей 

Карта Таро: Крал на жезлите

Копнеете ли за време сред природата? Днес работата може да ви се струва, че ви пречи да се насладите на живот, пълен с приключения и вълнение. Бъдете търпеливи.

Можете да култивирате възможности, като инвестирате времето и енергията си в планирането на специален излет. Кои национални паркове са близо до вашия район? Какви местни природни резервати бихте искали да снимате?

Риби

Карта Таро: Седем жезли, обърната

Станете центрирани. Какво е вашето голямо защо? Вашето защо може да ви помогне да решите дали трябва да се откажете от нещо, върху което сте работили. Само защото сте инвестирали време в даден проект, не означава, че трябва да продължите.

Ако дадено действие не носи постоянна радост или удоволствие на сърцето ви, можете да го подарите на някой друг. Те може да се нуждаят от този подарък от вас, а чувствата на мир и отдаване могат да бъдат благословия и за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама