Таро карта за всяка зодия за 24 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 24 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази събота, 24 август 2024, според зодията

Овен

Императрицата

Ако фигура на майка влезе в живота ви днес, тя има нещо в себе си, което ви дава комфорт и чувство за принадлежност. Ако имате планове да видите майка, баба или леля този уикенд, направете снимка за спомен от този ден.

Телец

Крал на чашите

Телци, известни сте със силата си. Но знаете ли също, че силата идва в много форми? Понякога то е със силна воля, друг път приема формата на доброта и благодат. Всъщност спокойният отговор често изисква повече сила, отколкото скандал. Това ще разберете днес.

Вижте още: Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година

Близнаци

Четворка чаши

Тази карта сигнализира, че може да сте в затруднение и да не виждате светлина в края на тунела. За щастие, това никога не е истината. Без значение колко дълбоко в мрака се чувствате, слънцето ще изгрее отново. Обещанието за промяна и вълните от чувства могат да бъдат нещо, за което се вкопчвате в този момент.

Рак

Глупакът, обърната

Някои хора смятат, че имат право на неща в живота. Те очакват да имат това, което искат. Днес може да се сблъскате с някой, който е свикнал нещата да се случват по неговия начин. Това може да бъде изпитателен тест за собствената ви сила на волята, но с малко компромис и двамата можете да намерите приемливо средно положение.

Лъв

Светът

Получаването на всичко, което някога сте искали, може да бъде едновременно непосилно и същевременно неудържимо. Имате толкова много красиви дарби и таланти, че би било жалко да не ги споделите със света.

 

Дева

Присъда

Когато възможността почука, една от причините хората да не отварят вратата е, че други шумове блокират звука. Настройте ухото си така, че да възприема нещата, които се променят наоколо. Всеки ден Вселената изпраща промени, за да направите нещо ново, а днес ще ви донесе такава, която може да пропуснете, а не бива.

Везни

Слънцето

Ако сте нещастни, вземете нови решения. Възможно е да промените посоката, в която се движите, за миг. Всичко, което трябва да направите, е да направите едно голямо нещо - да решите.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Скорпиони

Девет чаши

Ако искате да тренирате повече, поставете постелката си за йога там, където ще я видите. Както се казва, вие сте сборът от петимата си най-близки приятели. Избирайте вашето обкръжение мъдро.

Стрелец

Магьосникът

Можете да решите, че искате да развиете определена част от вашата личност и таланти. Готови сте да се съсредоточите върху специалното си умение и да видите какво ще се случи.

Козирог

Кралица пентакли, обърната

Вместо да позволите на омразата и осъждането да изпълнят сърцето ви, позволете на състраданието да го завладее. Насърчавайте разбиране или дори просто приемане.

Водолей 

Луната

Приятел може да е спрял да говори с вас напоследък и причината може да е неясна за вас. Може да се случва нещо зад кулисите, за което не знаете. Бъдете търпеливи, истинското приятелство никога не умира.

Риби

Справедливост, обърната

Ако чувствате, че не знаете, не се страхувайте да потърсите съвет. Тази практика може да ви предпази от лоша преценка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама