Таро карта за всяка зодия за 23 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 23 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 23 август 2024, според зодията

Овен

Сила

Всеки има смесени чувства. Вашите емоции са като светлина, която ви насочва към това, от което се нуждаете. Добрите емоции ви помагат да намерите по-нататъшно щастие. Тъжните емоции показват човешката ви страна. Дори когато чувствате, че емоциите ви са извън контрол, познаването им ви помага да бъдете силни. Цялата сила, от която се нуждаете, е във вас самите.

Телец

Четворка чаши

Тази карта сигнализира, че може да сте в затруднение и да не виждате светлина в края на тунела. За щастие, това никога не е истината. Без значение колко дълбоко в мрака се чувствате, слънцето ще изгрее отново. Обещанието за промяна и вълните от чувства могат да бъдат нещо, за което се вкопчвате в този момент.

Вижте още: Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година

Близнаци

Присъда

Когато възможността почука, една от причините хората да не отварят вратата е, че други шумове блокират звука. Настройте ухото си така, че да възприема нещата, които се променят наоколо. Всеки ден Вселената изпраща промени, за да направите нещо ново, а днес ще ви донесе такава, която може да пропуснете, а не бива.

Рак

Три меча

Скръбта, която изпитвате, е дълбока и никой не може да направи нищо, за да накара болката да изчезне точно сега. Това, което е необходимо, е да се свържете с нея, да обработите емоциите и да оставите времето да направи своето чудо.

Лъв

Седем жезли

Разсейването е враг номер 1 днес. Това, от което се нуждаете, е фокус. Така че дори ако изисква малко повече усилия, за да се откъснете от телефона, поставете си цел и се стремете да я постигнете.

Вижте още: 3 зодии с душата на феникс

Дева

Глупакът, обърната

Някои хора смятат, че имат право на неща в живота. Те очакват да имат това, което искат. Днес може да се сблъскате с някой, който е свикнал нещата да се случват по неговия начин. Това може да бъде изпитателен тест за собствената ви сила на волята, но с малко компромис и двамата можете да намерите приемливо средно положение.

Везни

Две чаши

Вие сте добър приятел на толкова много хора. Знаете как всеки човек има своя история и макар че не винаги се идентифицирате с техните причини, намирате начин да почувствате състрадание и съпричастност към тяхната човечност. Днес оставете нежната страна на живота да докосне сърцето ви.

Скорпиони

Кралица на чашите

Толкова е хубаво да срещнеш някой, който е мил, нежен и милосърден. Искате да го защитите, защото се страхувате, че някой ще се възползва от него заради добротата му. Вместо да се опитвате да спрете потока на щедрост, идващ от този човек, намерете начини да го насърчите и да ви вдъхнови.

Вижте още: Внимавайте: Тези 3 зодии винаги търсят отмъщение

Стрелец

Смърт

Отминаха дните, когато трябва да се чудите какво ще се случи в бъдеще. Бъдещето е тук и то е сега. Даден ви е дарът на знанието и прозрението. Човек или ситуация, които сте се надявали да се случат, не са, но трябва да продължите напред.

Козирог

Десет жезъла

Имате прекрасни приятели в живота си, които искат само да се усмихвате. Така че, когато имате нужда от подкрепа, съвет или насърчителна дума, не се оттегляйте в личния си свят. Протегнете ръка и вижте колко прекрасен може да бъде светът.

Водолей 

Колесницата

Толкова е лесно да се откажете. Светът е пълен с хора, които се отказват, но вие сте издръжливи. Тази карта Таро казва да издържите до горчивия край. Останете и гледайте как успехът идва при вас.

Риби

Обесеният, обърната

Няма да позволите на никого да ви губи времето. Едно е да сте на изчакване и да чакате с краен срок, но случаен край без определена дата е просто дразнещо. Можете да направите свой собствен график и да позволите на другите да го следват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама