Таро карта за всяка зодия за 22 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 22 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 22 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Отшелникът

Отдръпнете се и оставете света да мине покрай вас. Независимо дали имате нужда от повторно вдъхновение, вътрешна почивка или мир, малко уединение може да бъде отговорът за вас. Тази карта означава оттегляне или отдръпване от другите и отделяне на време за уединение. Красиво нещо е да общувате със света, но понякога е изключително важно да се върнете към тишината. Можете да направите това, за да потърсите душата си или да откриете кой сте всъщност в основата си, освен да бъдете повлияни от другите.

Телец

Карта Таро: Влюбените

Телци, трудно е да знаете на кого да дадете сърцето си. Тази карта Таро може да означава, че се чувствате разсеяни от неща, които са извън връзката ви. Тревата изглежда по-зелена от другата страна. В резултат на това вие не давате всичко от себе си на партньора си. Време е да решите, Телци, дали искате да сте там, където сте, или някъде другаде. Ако е някъде другаде, тогава направете своя ход.

Вижте още: Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година

 

Близнаци

Карта Таро: Рицар на жезлите

Готови сте да започнете новото си приключение. Тази карта означава прилив на вдъхновение, продуктивност и завършеност. Ще довършите всичко, което сте отлагали в миналото. Представете си колко добре ще се почувствате, когато приключите с всички неща, които трябва да направите. Планирайте награда. Работата ви има цел и днес ще намерите радост в това да бъдете продуктивни.

Рак

Карта Таро: Пет жезли

Време е да се съсредоточите. Енергията, фокусирана навсякъде, може да ви направи непостоянни, неефективни и изтощени. Съветът на тази карта към вас е да си поставите приоритетите и да се придържате към тях. Можете да намерите цялост, като умишлено се влеете в нещата, които са важни за вас. Oбръщайте цялото си внимание на задачите, когато сте заети.

Лъв

Карта Таро: Рицар на пентакли

Ангажиментът може да бъде сила, която ви държи, когато всичко друго казва да се откажете. Освен това търпението може да ви помогне да се справите с проблемите, да приемете другите и да продължите, когато сте уморени. Днес е добър ден да забележите силните си страни и да работите върху слабостите си.

Вижте още: 3 зодии с душата на феникс

 

Дева

Карта Таро: Шест чаши

По най-добрия начин, докато вървите по алеята на спомените, носталгията може да ви победи. Позволете това да ви покаже докъде сте стигнали, като същевременно празнувате корените си. Това е добър момент да извадите всички запазени картички, които имате, стари снимки или всякакви сантиментални неща. Не е нужно също да е нещо осезаемо; можете да легнете и да играете през спомените в главата си!

Везни

Карта Таро: Асо купи, обърната

Може да имате нужда от вътрешно обновяване, Везни. Това може да се прояви под формата на нова любов, учене или духовно пробуждане. Така че, за да си осигурите почивката, за която жадувате, и винаги, когато имате свободен момент, вместо да потискате чувствата си и потенциално да се удавите в производството на допамин чрез социалните медии, отделете момент за пауза. Можете да погледнете вътре и да установите какви всъщност са вашите нужди.

Скорпиони

Карта Таро: Два меча

Трябва да вземете решения и когато сте изправени пред избор, може да последва объркване. Трудно е да изберете кой път да поемете или какви действия трябва да предприемете първо, когато имате твърде много възможности. Когато не сте сигурни за нещо (или някого), може би е най-добре да не прибързвате с импулсивни действия. По-добре е да изчакате, докато съберете повече информация и разберете как да действате мъдро.

Вижте още: 4 зодии да очакват страхотна изненада в края на август

Стрелец

Светът

Светът ви насърчава да признаете напредъка, който сте постигнали, и да отпразнувате тези постижения. Може би сте близо до финалната линия на цел, която сте си поставили, или проект, върху който сте работили. Може би това е нещо, което дълго време се е чувствало недостъпно. Трябва да се гордеете със себе си, независимо колко големи или малки са стъпките, които сте предприели. Спомнете си откъде сте започнали и отделете време днес, за да почетете докъде сте стигнали. Наградете се – излезте до езерото, отидете на вечеря, организирайте щастлив час за вас и вашите приятели, купете онзи скъп артикул, който сте гледали, или просто отделете деня за почивка и правете нещата, които ви носят радост.

Козирог

Четворка мечове, обърната

Четворката мечове се показва в обратна посока, когато трябва да си дадете място за почивка или лечение. Независимо дали напоследък сте изтощени от работата и отговорностите си, или има емоционална рана, която носите, отделете подходящо време днес, за да се съсредоточите върху благополучието си. Пренебрегвали сте нуждата си от грижа за себе си и стресът или сърдечната болка, които сте носили, са ви повлияли.  Свържете се отново със себе си.

Водолей 

Сила, обърната

Чувствате се малко отчаяни днес. Има нещо, което ви разяжда, което започва да губи увереността ви. Това кара вашите страхове, тревоги и несигурност да изплуват и да ви завладеят. Не трябва да си позволявате да се поддавате на чувството на съмнение в себе си. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но трябва да направите истински опит да отхвърлите всяка натрапчива мисъл. Опитайте да преосмислите предизвикателствата и препятствията като уроци. Преодоляхте толкова много, можете да преодолеете и това. Имате цялата необходима сила, за да поемете контрол над собствения си живот. Бъдете нежни към себе си този вторник, докато се опитвате да запомните това.

Риби

Страница с чаши

Страницата на чашите ви насърчава да се свържете с вътрешното си дете. Върнете се във връзка с творческата си страна. Рисувайте просто защото е забавно. Поставете забавен плейлист и танцувайте, докато почиствате къщата. Прекарайте известно време навън, гледайки облаците. Прочетете книга, която събира прах на рафта ви. Правете всичко, което ви носи радост днес. Останалото оставете за утре. Днес е ден за игри. Днес е ден за повторно запознаване с вашето вдъхновение. Днес е ден за задоволяване на любопитството ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама